Helpdesk Software

€35,82 Incl. BTW
€32,86 Excl. BTW

Combur 7 100 stuksLevertijd:

Art nr:
Wordt normaal volgende werkdag geleverd
UR.10.0150

 

Aantal  
Koop dit product en verdien 33 punten met een waarde van €0,99.

Combur 7 urine-teststroken voor het bepalen van glucose, eiwit, ketonen, pH, bloed, nitriet en leukocyten in urine. De meest gebruikte teststrook in de huisartsenpraktijk! Inhoud 100 stroken.

Voordelen

  • Betrouwbare diagnose  Zelfs de kleinste pathologische veranderingen in de urine veroorzaken een duidelijke verandering van het testveld. Dit maakt het urineonderzoek met Combur teststroken in kliniek of praktijk tot de eerste stap op weg naar een betrouwbare diagnose.
  • Hoge gevoeligheid Dankzij de lage detectiegrens van de Combur teststroken worden zelfs de kleinste pathologische veranderingen in de urine zichtbaar gemaakt.
  • Resistent tegen ascorbinezuur Combur teststroken zijn zowel bij de glucose als ook bij de hemoglobinebepaling door jodaat tegen interferentie met ascorbinezuur beschermd waardoor fout-negatieve uitslagen vrijwel worden uitgesloten.
  • Duidelijke en betrouwbare testresultaten De Combur teststroken zijn zo opgebouwd dat overlopen op een naastliggend testveld wordt vermeden en daardoor een gelijke éénduidige kleurverandering wordt gerealiseerd.
  • Economisch Combur teststroken kunnen bij kamertemperatuur tot 2 jaar worden bewaard. Het in de dop geintegreerde droogmiddel verhindert de degeneratie van de kostbare reagentia. Maximaal afleescomfort - Combur teststroken kunnen in 1 tot 2 minuten op alle testvelden duidelijk worden afgelezen. Dankzij de lange handgreep blijven de handen bovendien schoon.

  • 1 x Combur 7 100 stuks
€35,82 Incl. BTW
€32,86 Excl. BTW

Er zijn geen beoordelingen over dit artikel.

Beoordeling schrijven

  • webshopkeurmerk1