Dextro Energy Classic 14 tab

Dextro Energy Classic 14 tab

140.0040
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 1,24
Inclusief BTW

 

Dextro Energy kopen? Krijg een energieboost met Dextro Energy

Waarom Dextro Energy gebruiken?

Ben je op zoek naar een snelle en effectieve energieboost? Overweeg dan om Dextro Energy te gebruiken. Dextro Energy staat bekend om zijn glucoseproducten die snel energie leveren en vermoeidheid helpen bestrijden. Deze handige tabletten zijn speciaal ontworpen om je snel weer op te laden, of je nu een intensieve training hebt, een lange werkdag doormaakt of gewoon wat extra energie nodig hebt. Dextro Energy bevat pure dextrose, een natuurlijke suiker die snel door je lichaam wordt opgenomen. Hierdoor stijgt je bloedsuikerspiegel snel en krijg je direct een energieboost. Dextro Energy is ideaal voor mensen die behoefte hebben aan een snelle en langdurige bron van energie.

Wanneer moet ik Dextro Energy gebruiken?

Dextro Energy kan op verschillende momenten en situaties worden gebruikt: Tijdens het sporten: Als je merkt dat je energieniveau tijdens het sporten afneemt, kun je een Dextro Energy tablet nemen om je prestaties te verbeteren en vermoeidheid tegen te gaan. Het helpt je om langer door te gaan en je energie op peil te houden. Bij vermoeidheid: Heb je een energiedip in de middag of voel je je vermoeid na een lange dag? Dextro Energy kan je een snelle boost geven en je helpen om weer alert en geconcentreerd te zijn. Tijdens het studeren of werken: Als je langdurige focus en concentratie nodig hebt, kan Dextro Energy je helpen om mentaal scherp te blijven. Het levert directe energie aan je hersenen, waardoor je productiviteit en alertheid toenemen. Dextro Energy is een handige en draagbare energiebron die je overal mee naartoe kunt nemen. Stop een rolletje in je tas, broekzak of sporttas, zodat je altijd snel toegang hebt tot een energieboost wanneer je het nodig hebt.

Bestel nu Dextro Energy en ervaar de kracht van snelle energie

Wil je profiteren van een snelle en effectieve energieboost? Bestel nu Dextro Energy en ervaar de kracht van deze glucoseproducten. Met Dextro Energy krijg je snel weer energie en kun je het beste uit jezelf halen, zowel tijdens het sporten, werken of studeren. Wacht niet langer en geef je energieniveau een boost met Dextro Energy.

Dextro Sinaasappel tablet met vitamine C Dextro is een snelle leverancier van koolhydraten voor tussendoor en onderweg. Dextrose wordt direct door het bloed opgenomen en bevordert het concentratie- en het mentale prestatievermogen.

Voedingswaarden: Per 100 gram

  • Energie: 1549 kj 364 kcal
  • Eiwitten: 0 g
  • Vet: 1 g – waarvan verzadig: 1 g
  • Koolhydraten: 91 g – waarvan suikers 82 g – waarvan dextrose 81 g
  • Vezels 0 g
  • Natium \ sodium 0,1 g V
  • oedingsvezels 0 g
  • Vitamine C 120 mg*
Kleur
Wit
Fabrikant
Dextro
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
14 stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: