Accu-Chek Aviva controle vloeistof 5ml

Accu-Chek Aviva controle vloeistof 5ml

055.0200
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 16,31
Inclusief BTW

Controlevloeistof voor de Accu-Chek Aviva meter voor het controleren van uw bloedglucosemeter. Verpakt per 2 x 2,5ml vloeistof in een flacon.

 

Controlevloeistof voor de Accu-Chek Aviva meter voor het controleren van uw bloedglucosemeter. Verpakt per 2 x 2,5ml vloeistof in een flacon. Uitsluitend voor gebruik bij de Accu-Chek Aviva bloedglucosemeter.

Waarom en wanneer gebruikt u controlevloeistof?

Bloedglucosemeters slijten of blijven een lange tijd in de kast liggen. Met de controlevloeistof controleert u of de glucosemeter en de teststrips nog correct samen functioneren in het geheel, dit komt door de vaste hoeveelheid glucose in de controlevloeistof waarmee u de gemeten waardes controleert.

Gebruik Accu-Chek Aviva Controlevloeistof

Maak eerst het uiteinde van het flesje controlevloeistof los. Plaats vervolgens de meter op een vlak oppervlak, breng de teststrook in, en breng een druppel controlevloeistof vooraan op de rand van de teststrook aan. Een resultaat met een knipperende “L” wordt weergegeven. Druk eenmaal op de pijltjestoetsen om de controletest met niveau 1 , of tweemaal om niveau 2 aan te duiden. Druk op de AAN/UIT knop om het gekozen niveau in de meter op te slaan. Het controleresultaat en “OK” worden beurtelings op de display weergegeven als het resultaat binnen bereik is.

Inhoud

  • 1 x 2,5ml Control 1
  • 1 x 2,5ml Control 2
Fabrikant
Roche
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Meting
Glucose
Prijs
€ 10,00 - €19,99
Inhoud
2 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: