Accu-Chek Aviva teststrips 50 stuks
Accu-Chek Aviva teststrips 50 stuks
Accu-Chek Aviva teststrips 50 stuks
Accu-Chek Aviva teststrips 50 stuks
Accu-Chek Aviva teststrips 50 stuks
Accu-Chek Aviva teststrips 50 stuks

Accu-Chek Aviva teststrips 50 stuks

060.0110
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 27,18
Inclusief BTW

Roche Accu-Chek Aviva bloedglucose test strips verpakt per 50 stuks. Meet de hoeveelheid glucose/suiker met uitsluitend de Accu-Chek Aviva bloedglucosemeter.

Hoeveelheid Eenheidskorting U bespaart
10 10% € 27,18
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
10 10% € 24,47
 

Accu-Chek Aviva teststrips kopen?

Ontdek de nauwkeurigheid en gebruiksvriendelijkheid van de Accu-Chek Aviva teststrips

Wil je betrouwbare en eenvoudig te gebruiken teststrips voor het meten van je bloedsuikerspiegel? Overweeg dan de aanschaf van Accu-Chek Aviva teststrips. Deze teststrips zijn speciaal ontworpen om te worden gebruikt met de Accu-Chek Aviva bloedglucosemeter en bieden nauwkeurige en betrouwbare meetresultaten. De Accu-Chek Aviva testers zijn uitsluitend te gebruiken op de Accu-Chek Aviva en de Accu-Chek Aviva Nano bloedglucosemeter.

Waarom de Accu-Chek Aviva gebruiken?

Er zijn verschillende redenen waarom je zou moeten kiezen voor de Accu-Chek Aviva teststrips: Nauwkeurige resultaten: De Accu-Chek Aviva teststrips zijn ontwikkeld om nauwkeurige meetresultaten te bieden, waardoor je een betrouwbaar beeld krijgt van je bloedsuikerspiegel. Dit is essentieel voor mensen met diabetes die hun bloedsuikerspiegel regelmatig moeten controleren. Eenvoudig in gebruik: De teststrips zijn gemakkelijk te gebruiken met de Accu-Chek Aviva bloedglucosemeter. Ze vereisen slechts een kleine bloeddruppel en bieden snelle resultaten, zodat je snel inzicht krijgt in je bloedsuikerspiegel. Betrouwbare kwaliteit: Accu-Chek is een vertrouwd merk op het gebied van diabetesmanagement. De Accu-Chek Aviva teststrips voldoen aan strenge kwaliteitsnormen en zijn ontworpen om lang mee te gaan.

Hoe gebruik ik de Accu-Chek Aviva teststrips?

Het gebruik van de Accu-Chek Aviva teststrips is eenvoudig: Was je handen grondig en droog ze goed af. Plaats een teststrip in de bloedglucosemeter. Prik je vinger met een prikpen om een kleine bloeddruppel te verkrijgen. Raak de bloeddruppel aan met de uiteinde van de teststrip. De meter zal de bloeddruppel automatisch opnemen. Binnen enkele seconden verschijnt het meetresultaat op het display van de bloedglucosemeter. Volg altijd de instructies in de handleiding van de Accu-Chek Aviva bloedglucosemeter en teststrips voor het meest nauwkeurige gebruik.

Bestel nu de Accu-Chek Aviva teststrips voor betrouwbare en eenvoudige bloedsuikermetingen

Als je op zoek bent naar betrouwbare en gebruiksvriendelijke teststrips voor het meten van je bloedsuikerspiegel, kies dan voor de Accu-Chek Aviva teststrips. Bestel nu de Accu-Chek Aviva teststrips en voeg deze toe aan je diabetesmanagementroutine. Ervaar de nauwkeurigheid, eenvoud en betrouwbaarheid van de Accu-Chek Aviva teststrips voor een beter inzicht in je bloedsuikerspiegel.

Waarom bloedglucose meten?

Door zelf je bloedglucose te meten, kun je meer controle krijgen over je gezondheid, vooral als je eenmaal weet wat de cijfers van je meetresultaten betekenen en wat je ermee kunt doen..

Beste tijdstippen om te meten:

 • Voor het ontbijt (nuchter)
 • Voor de lunch/avondeten
 • Twee uur na een maaltijd
 • Voordat u naar bed gaat
 • Voor en na intensieve bewegingen
 • Als u zich niet goed voelt

Bewaren van Roche Accu-Chek Aviva bloedglucosestrips

 • Teststrips bewaren bij een temperatuur tussen +2°C en +33°C
 • Niet invriezen
 • Gebruik de teststrips bij een temperatuur tussen +6°C en +44°C en bij een relatieve luchtvochtigheid tussen 10% en 90%
 • Bewaar de teststrips nooit bij een hoge temperatuur of hoge luchtvochtigheid zoals bv. in de badkamer of de keuken
 • Bewaar de teststrips in hun originele flacon
 • Gebruik de teststrip onmiddellijk nadat deze uit de flacon is genomen
 • Gooi de teststrips weg als deze vervallen zijn
Merk
Accu-Chek
Fabrikant
Roche
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Medisch Hulpmiddel
Ja
Taal Handleiding
NL
Meting
Glucose
Prijs
€ 20,00 - € 29,99
Inhoud
50 Stuks

VIDEO

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: