Accu-Chek Performa controlevloeistof 5ml

Accu-Chek Performa controlevloeistof 5ml

CV.40.0100
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 16,31
Inclusief BTW

Controlevloeistof voor de Accu-Chek performa bloedglucosemeter. Gebruik de controlevloeistof als u vermoedt als de bloedglucosemeter of teststrips niet goed werken of als u onderverwachte meetresultaten ontvangt. Niet te gebruiken op de andere Roche glucosemeters.

 

Accu-Chek Performa, vloeistof met glucose-oplossing; voor de functiecontrole van de Accu-Chek Performa bloedglucosemeter en Accu-Chek Performa teststrips. De controlevloeistof kan gebruikt worden om te controleren of de Accu-Chek Performa bloedglucosemeter en de Accu-Chek Performa glucoseteststrips correct samenwerken. Verder kan de controlevloeistof gebruikt worden om het testen te oefenen zonder dat er eigen bloed gebruikt hoeft te worden.

  • Verpakt per flacon van 2 x 2,5 ml

Waarom en wanneer gebruikt u controlevloeistof?

Bloedglucosemeters slijten of blijven een lange tijd in de kast liggen. Met de controlevloeistof controleert u of de glucosemeter en de teststrips nog correct samen functioneren in het geheel, dit komt door de vaste hoeveelheid glucose in de controlevloeistof waarmee u de gemeten waardes controleert. Meet met uw controlevloeistof als u vermoedt dat de meter of teststrips niet goed werken of als u herhaaldelijk onverwachte testresultaten ontvangt.

Merk
Accu-Chek
Fabrikant
Roche
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Meting
Glucose
Prijs
€ 10,00 - €19,99
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: