Accu-Chek Softclix 2 Lancetten 200 stuks

Accu-Chek Softclix 2 Lancetten 200 stuks

020.0215
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 10,94
Inclusief BTW

De Accu-Chek Softclix lancetten worden gebruikt bij de Accu-Chek Softclix prikpen. Verpakt per 200 individuele lancetten voor eenmalig gebruik. 0,4 mm 28 G Naald.

 

 

De Accu-Chek Softclix lancetten worden gebruikt bij de Accu-Chek Softclix prikpen. De lancetten hebben een siliconenlaagje waardoor het binnendringen in de huid gemakkelijker gaat. De speciale 3-vlaks-slijping zorgt ervoor dat voldoende bloed beschikbaar komt om uw bloedglucose te kunnen meten.

  • Eenvoudig in gebruik
  • 200 stuks teveel voor u, er is ook een verpakking van 25 stuks beschikbaar
  • Instelbaar in 11 verschillende prikdieptes

Hoe gebruikt u de Accu-Chek Softclix Prikpen?

Prikdiepte instellen
Met behulp van de voorste dop op de Accu-Chek Softclix kun je de prikdiepte op je persoonlijke huiddikte instellen.

Dop eraf halen
Haal de dop van de prikpen om het lancet te kunnen plaatsen.

Lancet plaatsen
Plaats het lancet tot deze duidelijk vastklikt. Draai daarna het beschermkapje van het lancet en plaats het dopje van de Accu-Chek-prikpen terug. Let hierbij op het gleufje dat zich in de witte rand van de dop bevindt. Zorg ervoor dat het gleufje wijst naar het midden van de U-vormige uitsparing op de prikpen.

Prikpen aanspannen
Druk de knop op de achterzijde van de prikpen in om de prikpen aan te spannen. Je kunt controleren of de prikpen aangespannen is: de ontspanknop is nu geel gekleurd.

Bloed prikken
Voor het prikken is het van belang dat je je handen wast met warm water en daarna goed afdroogt. Kies voor het prikken een zijkant van een vingertopje van bij voorkeur je ring- of middelvinger. Zet de prikpen tegen je vinger en druk op de gele ontspanknop.

Lancet uitwerpen
Om infecties te voorkomen en zo pijnloos mogelijk te blijven prikken, adviseren wij het lancet slechts één keer te gebruiken. Na gebruik kun je het lancet uitwerpen in een afvalcontainer. Haal hiervoor de voorste dop van de prikpen. Door nu het uitwerpmechanisme naar voren te schuiven valt het gebruikte lancet eruit.

Merk
Accu-Chek
Kleur
Wit
Fabrikant
Roche
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Meting
Cholesterol
Glucose
Ketonen
Naalddikte
28G
Prijs
€ 10,00 - €19,99
Inhoud
200 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: