Accu-Chek Softclix Lancetten 25 stuks

De Accu-Chek Softclix lancetten worden gebruikt bij de Accu-Chek Softclix prikpen. Verpakt per 25 individuele lancetten voor eenmalig gebruik. 0,4 mm 28 G Naald.

 

Meer details

Accu-Chek Softclix Lancetten 25 stuks
020.0210 | EAN: 4015630018277
Nieuw Product

€ 4,72incl BTW

Op voorraad

- +

 
Informatie

De Accu-Chek Softclix lancetten worden gebruikt bij de Accu-Chek Softclix prikpen. De lancetten hebben een siliconenlaagje waardoor het binnendringen in de huid gemakkelijker gaat. De speciale 3-vlaks-slijping zorgt ervoor dat voldoende bloed beschikbaar komt om uw bloedglucose te kunnen meten.

  • Eenvoudig in gebruik
  • 25 te weinig, er is een verpakking beschikbaar van 200 stuks Accu-Chek Softclix lancetten
  • Eenmalig gebruik
  • Instelbaar in 11 verschillende prikdieptes

Hoe gebruikt u de Accu-Chek Softclix Prikpen?

Prikdiepte instellen
Met behulp van de voorste dop op de Accu-Chek Softclix kun je de prikdiepte op je persoonlijke huiddikte instellen.

Dop eraf halen
Haal de dop van de prikpen om het lancet te kunnen plaatsen.

Lancet plaatsen
Plaats het lancet tot deze duidelijk vastklikt. Draai daarna het beschermkapje van het lancet en plaats het dopje van de Accu-Chek-prikpen terug. Let hierbij op het gleufje dat zich in de witte rand van de dop bevindt. Zorg ervoor dat het gleufje wijst naar het midden van de U-vormige uitsparing op de prikpen.

Prikpen aanspannen
Druk de knop op de achterzijde van de prikpen in om de prikpen aan te spannen. Je kunt controleren of de prikpen aangespannen is: de ontspanknop is nu geel gekleurd.

Bloed prikken
Voor het prikken is het van belang dat je je handen wast met warm water en daarna goed afdroogt. Kies voor het prikken een zijkant van een vingertopje van bij voorkeur je ring- of middelvinger. Zet de prikpen tegen je vinger en druk op de gele ontspanknop.

Lancet uitwerpen
Om infecties te voorkomen en zo pijnloos mogelijk te blijven prikken, adviseren wij het lancet slechts één keer te gebruiken. Na gebruik kun je het lancet uitwerpen in een afvalcontainer. Haal hiervoor de voorste dop van de prikpen. Door nu het uitwerpmechanisme naar voren te schuiven valt het gebruikte lancet eruit.

 
Gegevensblad
Prijs€ 0,00 - € 9,99
Naalddikte28G
MetingGlucose
Inhoud25 Stuks
KleurWit
MerkRoche
LevertijdBesteld voor 17:00 is volgende dag in huis.

Trusted Shops Reviews

No products

To be determined Shipping
€ 0,00 Total

Kassa

ClickCease