Accu-Chek Softclix Prikpen + 25 Lancetten
Accu-Chek Softclix Prikpen + 25 Lancetten
Accu-Chek Softclix Prikpen + 25 Lancetten
Accu-Chek Softclix Prikpen + 25 Lancetten

Accu-Chek Softclix Prikpen + 25 Lancetten

090_351220
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 25,62
Inclusief BTW

Accu-Chek softclix prikpen te gebruiken in combinatie met de Accu-Chek Softclix lancetten verpakt per 25 of 200 lancetten. In te stellen op 11 verschillende prikdieptes.

 

De Accu-Chek Softclix prikt aan hoge snelheid, met actieve terugtrekking van de naald. Een geleide lancetbeweging voorkomt beschadiging van de naald en huid.

  • De Accu-Chek softclix is in 11 standen instelbaar, waardoor u de prikpen kan afstellen op uw persoonlijke huiddikte.
  • Het lancet ‘klikt’ in de oppervlakkige bloedvaatjes zonder de iets dieper gelegen zenuwuiteinden te raken. Op deze manier wordt het prikken voor u zo pijnloos mogelijk gemaakt en kunt u eenvoudig uw bloedsuiker controleren.

Uitsluitend te gebruiken met de Accu-Chek Softclix lancetten.

Hoe gebruikt u de Accu-Chek Softclix Prikpen?

Prikdiepte instellen
Met behulp van de voorste dop op de Accu-Chek Softclix kun je de prikdiepte op je persoonlijke huiddikte instellen.

Dop eraf halen
Haal de dop van de prikpen om het lancet te kunnen plaatsen.

Lancet plaatsen
Plaats het lancet tot deze duidelijk vastklikt. Draai daarna het beschermkapje van het lancet en plaats het dopje van de Accu-Chek-prikpen terug. Let hierbij op het gleufje dat zich in de witte rand van de dop bevindt. Zorg ervoor dat het gleufje wijst naar het midden van de U-vormige uitsparing op de prikpen.

Prikpen aanspannen
Druk de knop op de achterzijde van de prikpen in om de prikpen aan te spannen. Je kunt controleren of de prikpen aangespannen is: de ontspanknop is nu geel gekleurd.

Bloed prikken
Voor het prikken is het van belang dat je je handen wast met warm water en daarna goed afdroogt. Kies voor het prikken een zijkant van een vingertopje van bij voorkeur je ring- of middelvinger. Zet de prikpen tegen je vinger en druk op de gele ontspanknop.

Lancet uitwerpen
Om infecties te voorkomen en zo pijnloos mogelijk te blijven prikken, adviseren wij het lancet slechts één keer te gebruiken. Na gebruik kun je het lancet uitwerpen in een afvalcontainer. Haal hiervoor de voorste dop van de prikpen. Door nu het uitwerpmechanisme naar voren te schuiven valt het gebruikte lancet eruit.

Merk
Accu-Chek
Kleur
Zwart
Fabrikant
Roche
BTW
9%
Meting
Glucose
Prijs
€ 20,00 - € 29,99
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: