Accutrend cholesterol teststrips (25st)

Accutrend cholesterol teststrips (25st)

010.0200
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 54,45
Inclusief BTW

 

Accutrend cholesterol strips kopen? Betrouwbare meting van cholesterol met Accutrend

Als u op zoek bent naar betrouwbare cholesterol teststrips om uw cholesterolwaarden te meten, dan zijn de Accutrend cholesterol strips de ideale keuze. Deze teststrips bieden nauwkeurige en betrouwbare metingen, waardoor u waardevolle informatie krijgt over uw cholesterolniveaus en uw cardiovasculaire gezondheid. Met de Accutrend cholesterol strips kunt u eenvoudig uw cholesterolwaarden controleren.

Waarom cholesterol testers gebruiken?

Het meten van uw cholesterolniveaus is essentieel voor het behoud van een goede gezondheid. Hoge cholesterolwaarden kunnen het risico op hart- en vaatziekten verhogen. Hier zijn enkele redenen waarom u cholesterol testers, zoals de Accutrend cholesterol strips, zou moeten gebruiken:

  • Bewustwording: Door regelmatig uw cholesterolwaarden te meten, kunt u zich bewust worden van uw cardiovasculaire gezondheid en eventuele risicofactoren identificeren.
  • Preventie: Vroegtijdige detectie van hoog cholesterol kan u helpen om tijdig maatregelen te nemen om uw cholesterolniveaus te verlagen en uw gezondheid te verbeteren.
  • Behandelingsevaluatie: Als u al een behandeling voor hoog cholesterol ondergaat, kunnen cholesterol testers u helpen de effectiviteit van uw behandeling te evalueren en aanpassingen te maken indien nodig.
  • Zelfmanagement: Met cholesterol testers kunt u zelf uw cholesterolwaarden monitoren en de controle over uw gezondheid in eigen handen nemen.

Welke waarden meten de Accutrend cholesterol strips?

De Accutrend cholesterol strips meten de concentratie van totaal cholesterol in uw bloed. Totaal cholesterol is een belangrijke marker voor het beoordelen van uw risico op hart- en vaatziekten. Het meten van uw cholesterolwaarden stelt u in staat om te weten of uw cholesterolniveaus binnen een gezond bereik liggen of dat er actie moet worden ondernomen om ze te verlagen.

Met de Accutrend cholesterol strips kunt u regelmatig uw cholesterolwaarden controleren en inzicht krijgen in uw cardiovasculaire gezondheid. Dit is vooral belangrijk als u risicofactoren heeft voor hart- en vaatziekten, zoals een familiegeschiedenis van hartziekten, hoge bloeddruk, diabetes of obesitas.

Bestel vandaag nog uw Accutrend cholesterol strips

Wilt u betrouwbare cholesterol teststrips van hoogwaardige kwaliteit? Bestel dan vandaag nog uw Accutrend cholesterol strips en zorg voor een nauwkeurige meting van uw cholesterolwaarden. Met de Accutrend cholesterol strips kunt u gemakkelijk uw cholesterolniveaus controleren en uw cardiovasculaire gezondheid verbeteren. Kies voor de betrouwbaarheid en kwaliteit van Accutrend en neem de controle over uw cholesterolgehalte.

Deze teststrips zijn uitsluitend te gebruiken in combinatie met de Accu-Trend Cholesterol meter. De cholesterolstrips zijn verpakt per 25 stuks. Teststrips voor het snel en gemakkelijk meten van een cholesterol waarde. Roche staat bekend om de hoge betrouwbaarheid van hun teststrippen.

Gebruik

  • Plaats een druppel bloed op de teststrip
  • Plaats de strip in de Chloesterol meter
  • U ontvangt de uitslag gelijk op het scherm van uw meter.

Waarom Cholesterol meten?

Een hoog cholesterolgehalte in het bloed vergroot je kans op hart- en vaatziekten. Van een hoog cholesterol voel je niets. Daarom is het belangrijk om je cholesterol te laten meten.

Fabrikant
Roche
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Medisch Hulpmiddel
Ja
Taal Handleiding
NL
Meting
Cholesterol
Prijs
€ 50,00 - € 74,99
Inhoud
25 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: