Advil Reliva Forte liquid caps 400 mg...

Advil Reliva Forte liquid caps 400 mg 20 capsules

350.719173
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 9,77
Inclusief BTW

 

Advil Reliva kopen?

Ben je op zoek naar een effectieve pijnstiller om hoofdpijn, spierpijn, gewrichtspijn of andere pijnlijke aandoeningen te verlichten? Overweeg dan Advil Reliva. Dit geneesmiddel is speciaal ontwikkeld om snel en doeltreffend symptomen zoals pijn en ontsteking te verminderen, zodat je je snel weer beter kunt voelen.

Waarom Advil Reliva?

Advil Reliva is een bekend en vertrouwd merk als het gaat om pijnstilling. Deze pijnstiller biedt verschillende voordelen die het tot een populaire keuze maken:

Voordelen van Advil Reliva:

  1. Krachtige pijnverlichting: Advil Reliva bevat ibuprofen als actief bestanddeel, een krachtige ontstekingsremmende pijnstiller die helpt bij het verminderen van verschillende soorten pijn, zoals hoofdpijn, spierpijn, gewrichtspijn en menstruatiepijn.

  2. Ontstekingsremmend: Ibuprofen heeft ontstekingsremmende eigenschappen en kan helpen bij het verminderen van ontstekingen, wat bijdraagt aan het verminderen van pijn en zwelling.

  3. Snelwerkend: De actieve ingrediënten in Advil Reliva worden snel opgenomen in je lichaam, wat zorgt voor snelle verlichting van pijn en ongemak.

  4. Handige dosering: Advil Reliva is verkrijgbaar in handige liquid caps, waardoor het gemakkelijk is in te nemen, waar je ook bent.

Hoe werkt Advil Reliva?

Advil Reliva bevat ibuprofen als actief bestanddeel. Ibuprofen werkt door de productie van prostaglandines in het lichaam te remmen. Prostaglandines zijn chemische stoffen die betrokken zijn bij pijn, ontsteking en koorts. Door de productie van prostaglandines te verminderen, helpt ibuprofen bij het verminderen van pijn, ontsteking en koorts.

Voor welke leeftijd is Advil Reliva geschikt?

Advil Reliva is geschikt voor volwassenen en adolescenten vanaf 12 jaar en ouder. Het is belangrijk om de juiste dosering te volgen, zoals vermeld in de bijsluiter of zoals geadviseerd door een arts. Het overschrijden van de aanbevolen dosis kan schadelijk zijn voor de gezondheid.

Geschikt voor adolescenten vanaf 12 jaar

Advil Reliva kan veilig worden gebruikt door adolescenten vanaf 12 jaar, maar het is essentieel om de dosering specifiek aan te passen aan de leeftijd en het gewicht van de persoon. Raadpleeg een arts of apotheker als je vragen hebt over het gebruik van Advil Reliva bij adolescenten.

Wat is de dosering van Advil Reliva 400mg?

De volgende dosering wordt aangeraden bij Advil Reliva Forte:

De aanbevolen dosering voor volwassenen, oudere mensen, kinderen en adolescenten tussen 12 en 18
jaar: zonodig 1 tot 3 maal per dag 1 capsule innemen. De aanbevolen periode tussen 2 doseringen is
ongeveer 6 tot 8 uur. De periode tussen twee doseringen mag niet korter zijn dan 4 uur. Niet meer
gebruiken dan 3 capsules (1200 mg) per 24 uur.

Samenstelling:
Werkzame stoffen: Elke met vloeistof gevulde zachte capsule bevat 400 mg ibuprofen.
Hulpstoffen: macrogol 600, kaliumhydroxide, gedeeltelijk gedehydrateerd vloeibaar sorbitol (E420), gelatine, gezuiverd water, zwarte inkt (zwart ijzeroxide (E172), propyleenglycol, polyvinylacetaatftalaat, macrogol 400, ammoniumhydroxide), phosal (lecithine, triglyceriden (middellange keten) glycerol stereaat, oliezuur en ascorbylpalmitaat).

RVG-nummer: 28320

Merk
Advil
Toedieningsvorm
Capsule
Actieve stof
Ibuprofen
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
20 Stuks

Waarom je UAD geneesmiddelen bestellen bij www.dia-centrum.nl?

  • Betrouwbaarheid: www.dia-centrum.nl is een betrouwbare online drogisterij met een uitstekende staat van dienst. We leveren hoogwaardige producten en zorgen ervoor dat ze veilig bij je worden bezorgd. Meer dan 7500 positieve reviews vanuit onze klanten.
  • Ruime beschikbaarheid: We bieden alleen hoogwaardige en bekende UAD & AV middelen aan, zodat je altijd toegang hebt tot effectieve geneesmiddelen..
  • Snelle levering: Besteld voor 16:30, volgende dag afgeleverd.
  • Discrete verpakking: We respecteren je privacy en zorgen voor discrete verpakkingen bij al onze bestellingen.
  • Klantenservice: Onze vriendelijke en deskundige drogisten staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het vinden van de juiste oplossing.

Bijbehorende producten