Alcoholdeppers 4 x 6cm 1ST

Alcoholdeppers 4 x 6cm 1ST

050.0540
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 0,05
Inclusief BTW
Met deze alcoholdeppers kunt u gemakkelijk uw wondjes reinigen en desinfecteren en helpen met het.........

Hoeveelheid Eenheidskorting U bespaart
50 14% € 0,34
100 35% € 1,69
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
50 14% € 0,06
100 35% € 0,05
 

Alcohol doekjes kopen: Effectieve reiniging voor wonden en oppervlaktes

Wanneer hygiëne en veiligheid van essentieel belang zijn, zijn Alcohol Doekjes een onmisbare aanvulling op uw dagelijkse routine. Of het nu gaat om het reinigen van wonden of het desinfecteren van oppervlaktes, deze doekjes bieden u de kracht van 70% isopropylalcohol voor effectieve reiniging.

Met deze alcohol doekjes kunt u gemakkelijk uw wondjes reinigen en desinfecteren en helpt het voorkomen van infecties.
Een goede wondverzorging is zeer effectief tegen wondinfecties.

Waarom alcoholdoekjes gebruiken?

Er zijn talloze redenen waarom alcoholdoekjes een slimme keuze zijn:

  • Veelzijdigheid: Deze doekjes zijn perfect voor het reinigen van wonden, desinfecteren van huidoppervlaktes en het schoonmaken van medische instrumenten. Ze zijn een waardevolle aanvulling in EHBO-kits, medische praktijken en huishoudens.

  • Snelle reiniging: Met alcoholdoekjes kunt u snel en gemakkelijk oppervlaktes reinigen en desinfecteren. Ze zijn handig voor onderweg, op reis, op het werk en thuis.

  • Effectieve desinfectie: De 70% isopropylalcohol in deze doekjes is bewezen effectief in het doden van bacteriën en ziektekiemen, waardoor u gemoedsrust heeft over de hygiëne.

  • Eenvoudig in gebruik: De doekjes zijn vochtig en klaar voor gebruik, zonder dat u extra reinigingsmiddelen hoeft toe te voegen. Ze zijn gebruiksvriendelijk en verminderen het gedoe van het mengen van oplossingen.

Wondreiniging en meer met alcoholdoekjes per stuk verpakt

Of u nu een kleine snee hebt opgelopen, een wond schoonmaakt of oppervlaktes desinfecteert, alcohol doekjes bieden een handige oplossing. Voeg ze toe aan uw EHBO-uitrusting, werkplek of handtas voor snelle en doeltreffende hygiëne, waar u ook bent.

Bestel uw alcohol doekjes

Wacht niet tot het te laat is om de juiste hygiënische voorzorgsmaatregelen te nemen. Bestel vandaag nog uw alcohol doekjes en wees voorbereid op elke situatie waarin schone oppervlaktes en wondreiniging van vitaal belang zijn. Met hun 70% isopropylalcohol bieden deze doekjes u een betrouwbare manier om bacteriën en ziektekiemen te bestrijden, terwijl ze tegelijkertijd gemak en gebruiksgemak bieden. Voeg alcohol doekjes toe aan uw dagelijkse routine en geniet van de voordelen van een schonere, veiligere omgeving.

Specificaties Alcoholdoekjes 1 stuks

  • Merk: van Heek medical
  • Afmeting: 6,5 x 3 cm
  • Inhoud: 1 stuks
  • Percentage alcohol: 70% isopropylalcohol

Klanten die dit product kochten, kochten ook: