Aleve Classic 220mg 12 tabletten

Aleve Classic 220mg 12 tabletten

350.879196
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 3,38
Inclusief BTW

 

Aleve Classic kopen?

Ben je op zoek naar een krachtige pijnstiller die langdurige verlichting biedt voor verschillende soorten pijn? Overweeg dan Aleve Classic met naproxennatrium als actief bestanddeel.

Waarom Aleve Classic?

Aleve Classic is een pijnstiller die naproxennatrium bevat, wat behoort tot de groep van niet-steroïde ontstekingsremmende geneesmiddelen (NSAID's). Dit geneesmiddel biedt verschillende voordelen die het tot een populaire keuze maken:

Voordelen van Aleve Classic:

 1. Langdurige pijnverlichting: Aleve Classic staat bekend om zijn langdurige werking, wat betekent dat je minder vaak een dosis hoeft in te nemen om pijn te verlichten.

 2. Ontstekingsremmend: Naproxennatrium heeft ontstekingsremmende eigenschappen en kan helpen bij het verminderen van ontstekingen, wat bijdraagt aan het verminderen van pijn en zwelling.

 3. Koortsverlagend: Naast pijnverlichting helpt Aleve Classic ook bij het verlagen van koorts, waardoor het geschikt is voor mensen met koorts.

 4. Brede toepassing: Aleve Classic kan worden gebruikt om verschillende soorten pijn te behandelen, waaronder hoofdpijn, spierpijn, gewrichtspijn, menstruatiepijn en tandpijn.

 5. Snelwerkend: De actieve ingrediënten in Aleve Classic worden snel opgenomen in je lichaam, wat zorgt voor snelle verlichting van pijn en ongemak.

Hoe werkt Aleve Classic?

Aleve Classic bevat naproxennatrium als actief bestanddeel. Naproxennatrium werkt door de productie van prostaglandines in het lichaam te remmen. Prostaglandines zijn chemische stoffen die betrokken zijn bij pijn, ontsteking en koorts. Door de productie van prostaglandines te verminderen, helpt naproxennatrium bij het verminderen van pijn, ontsteking en koorts.

Voor welke leeftijd is Aleve Classic geschikt?

Aleve Classic is geschikt voor volwassenen en adolescenten vanaf 12 jaar en ouder. Het is belangrijk om de juiste dosering te volgen, zoals vermeld in de bijsluiter of zoals geadviseerd door een arts. Het overschrijden van de aanbevolen dosis kan schadelijk zijn voor de gezondheid.

Geschikt voor adolescenten vanaf 12 jaar

Aleve Classic kan veilig worden gebruikt door adolescenten vanaf 12 jaar, maar het is essentieel om de dosering specifiek aan te passen aan de leeftijd en het gewicht van de persoon. Raadpleeg een arts of apotheker als je vragen hebt over het gebruik van Aleve Classic bij adolescenten.

Wat is de dosering van Aleve Classic?

De volgende dosering wordt aangeraden bij Aleve Classic:

 • Volwassenen : Niet meer dan 3 tabletten per dag (24 uur) innemen. In het algemeen kan worden volstaan met 1 tablet iedere 8 tot 12 uur. Een aanvangsdosis van 2 tabletten kan worden genomen en als de klachten aanhouden na 12 uur nog een tablet.
 • Kinderen vanaf 12 jaar met een lichaamsgewicht meer dan 40 kg: Maximaal 1 tablet per keer. Niet meer dan 2 tabletten per dag (24 uur) innemen met een tussenpoos van 12 uur. Niet gebruiken bij kinderen met een lichaamsgewicht minder dan 40 kg.
 • Ouderen vanaf 65 jaar: Niet meer dan 2 tabletten per 24 uur innemen.

Samenstelling:
Werkzame stoffen: 220 mg naproxennatrium per tablet
Hulpstoffen: povidon, microcristallijne cellulose, talk, magnesiumstearaat, gezuiverd water, coating suspensie (bevat kleurstoffen E171 en E132)

RVG-nummer: 19630

Merk
Aleve
Toedieningsvorm
Tablet
Actieve stof
Naproxen
Fabrikant
Bayer
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
12 Stuks

Waarom je UAD geneesmiddelen bestellen bij www.dia-centrum.nl?

 • Betrouwbaarheid: www.dia-centrum.nl is een betrouwbare online drogisterij met een uitstekende staat van dienst. We leveren hoogwaardige producten en zorgen ervoor dat ze veilig bij je worden bezorgd. Meer dan 7500 positieve reviews vanuit onze klanten.
 • Ruime beschikbaarheid: We bieden alleen hoogwaardige en bekende UAD & AV middelen aan, zodat je altijd toegang hebt tot effectieve geneesmiddelen..
 • Snelle levering: Besteld voor 16:30, volgende dag afgeleverd.
 • Discrete verpakking: We respecteren je privacy en zorgen voor discrete verpakkingen bij al onze bestellingen.
 • Klantenservice: Onze vriendelijke en deskundige drogisten staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het vinden van de juiste oplossing.

Bijbehorende producten