Aleve Feminax 275mg 12 tabletten

Aleve Feminax 275mg 12 tabletten

350.814768
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 5,41
Inclusief BTW

 

Aleve Feminax kopen?

Ben je op zoek naar een effectieve pijnstiller om menstruatiepijn te verlichten? Overweeg dan Aleve Feminax met naproxennatrium als actief bestanddeel. In deze productpagina zullen we uitgebreid ingaan op waarom Aleve Feminax een uitstekende keuze is voor de verlichting van menstruatiepijn, voor welke leeftijdsgroep het geschikt is en waarom dit product jou kan helpen bij het omgaan met deze specifieke vorm van pijn.

Waarom Aleve Feminax?

Aleve Feminax is speciaal ontwikkeld om menstruatiepijn effectief te behandelen. Het bevat naproxennatrium, dat behoort tot de groep van niet-steroïde ontstekingsremmende geneesmiddelen (NSAID's). Dit geneesmiddel biedt verschillende voordelen die het tot een populaire keuze maken:

Voordelen van Aleve Feminax:

  1. Specifiek voor menstruatiepijn: Aleve Feminax is geoptimaliseerd voor de behandeling van menstruatiepijn, wat betekent dat het gericht is op het verlichten van deze specifieke vorm van pijn.

  2. Langdurige pijnverlichting: Aleve Feminax staat bekend om zijn langdurige werking, waardoor je minder vaak een dosis hoeft in te nemen om de pijn te verlichten.

  3. Ontstekingsremmend: Naproxennatrium heeft ontstekingsremmende eigenschappen en kan helpen bij het verminderen van ontstekingen die vaak gepaard gaan met menstruatiepijn.

  4. Snelwerkend: De actieve ingrediënten in Aleve Feminax worden snel opgenomen in je lichaam, wat zorgt voor snelle verlichting van menstruatiepijn.

Hoe werkt Aleve Feminax?

Aleve Feminax bevat naproxennatrium als actief bestanddeel. Naproxennatrium werkt door de productie van prostaglandines in het lichaam te remmen. Prostaglandines zijn chemische stoffen die betrokken zijn bij pijn, ontsteking en koorts. Tijdens de menstruatiecyclus worden er vaak meer prostaglandines geproduceerd, wat kan leiden tot hevige pijn en krampen. Door de productie van prostaglandines te verminderen, helpt naproxennatrium bij het verlichten van menstruatiepijn.

Voor welke leeftijd is Aleve Feminax geschikt?

Aleve Feminax is geschikt voor volwassenen en adolescenten vanaf 12 jaar en ouder. Het is belangrijk om de juiste dosering te volgen, zoals vermeld in de bijsluiter of zoals geadviseerd door een arts. Het overschrijden van de aanbevolen dosis kan schadelijk zijn voor de gezondheid.

Geschikt voor adolescenten vanaf 12 jaar

Aleve Feminax kan veilig worden gebruikt door adolescenten vanaf 12 jaar, maar het is essentieel om de dosering specifiek aan te passen aan de leeftijd en het gewicht van de persoon. Raadpleeg een arts of apotheker als je vragen hebt over het gebruik van Aleve Feminax bij adolescenten.

Wat is de dosering van Aleve Feminax?

De volgende dosering wordt aangeraden bij Aleve Feminax:

Bij menstruatiepijn bedraagt de aanvangsdosering 2 tabletten. De tabletten innemen bij het begin van de bloeding of wanneer de pijnlijke krampen ontstaan, mits u uit ervaring weet dat ze samenhangen met de komende menstruatie. Daarna kan, indien nodig, na 8-12 uur 1 tablet worden ingenomen tot de klachten voorbij zijn. Bij ouderen en bij patiënten met leverfunctiestoornissen dient de laagst mogelijke effectieve dosering te worden toegepast. Aleve Feminax bij menstruatiepijn 275 wordt niet aanbevolen bij kinderen onder de leeftijd van 12 jaar.

Samenstelling:
Werkzame stoffen: 275 mg naproxennatrium per tablet
Hulpstoffen: microcristallijne cellulose, magnesiumstearaat, polyvinylpyrolidon, talk, polyethyleenglycol 8000, titaandioxide (E171), hypromellose (E464) en indigokarmijn (E132)

RVG-nummer: 09006

Merk
Aleve
Toedieningsvorm
Tablet
Actieve stof
Naproxen
Fabrikant
Bayer
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
12 Stuks

Waarom je UAD geneesmiddelen bestellen bij www.dia-centrum.nl?

  • Betrouwbaarheid: www.dia-centrum.nl is een betrouwbare online drogisterij met een uitstekende staat van dienst. We leveren hoogwaardige producten en zorgen ervoor dat ze veilig bij je worden bezorgd. Meer dan 7500 positieve reviews vanuit onze klanten.
  • Ruime beschikbaarheid: We bieden alleen hoogwaardige en bekende UAD & AV middelen aan, zodat je altijd toegang hebt tot effectieve geneesmiddelen..
  • Snelle levering: Besteld voor 16:30, volgende dag afgeleverd.
  • Discrete verpakking: We respecteren je privacy en zorgen voor discrete verpakkingen bij al onze bestellingen.
  • Klantenservice: Onze vriendelijke en deskundige drogisten staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het vinden van de juiste oplossing.

Bijbehorende producten