Antigrippine paracetamol 250 mg 40...

Antigrippine paracetamol 250 mg 40 tabletten

350.951381
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 8,68
Inclusief BTW

 

Antigrippine 40 tabletten 250 mg kopen?

Ben je op zoek naar verlichting bij griep- en verkoudheidssymptomen? Overweeg dan Antigrippine tabletten. Dit geneesmiddel is ontworpen om snel en effectief symptomen zoals koorts, hoofdpijn en pijn te verlichten, zodat je je snel weer beter kunt voelen. 

Waarom Antigrippine tabletten?

Antigrippine is een bekend merk als het gaat om griep- en verkoudheidssymptoomverlichting. Deze tabletten bieden verschillende voordelen die ze populair maken:

Voordelen van Antigrippine tabletten:

  1. Effectieve pijnverlichting: Antigrippine tabletten bevatten paracetamol, een krachtige pijnstiller en koortsverlagend middel dat helpt bij het verminderen van koorts, hoofdpijn en lichaamspijn.

  2. Aanvulling met vitamine C: Naast paracetamol bevatten Antigrippine tabletten ook vitamine C, wat kan helpen bij het versterken van je immuunsysteem en het versnellen van het herstelproces.

  3. Gemakkelijk in te nemen: De tabletvorm van Antigrippine maakt het eenvoudig om de juiste dosering in te nemen, met of zonder water.

  4. Snelwerkend: De actieve ingrediënten in Antigrippine worden snel opgenomen in je lichaam, wat zorgt voor snelle verlichting van symptomen.

  5. Handig formaat: Antigrippine tabletten zijn handig om mee te nemen, zodat je ze altijd bij de hand hebt wanneer je ze nodig hebt.

Hoe werkt paracetamol in Antigrippine?

Paracetamol, het actieve bestanddeel in Antigrippine tabletten, werkt door de productie van prostaglandines in de hersenen te remmen. Prostaglandines zijn chemische stoffen die betrokken zijn bij pijn en koorts. Door de productie van prostaglandines te verminderen, helpt paracetamol bij het verminderen van pijn en koorts, waardoor je je comfortabeler kunt voelen tijdens griep en verkoudheid.

Voordelen van vitamine C

Vitamine C is een essentiële voedingsstof die bekend staat om zijn rol bij het versterken van het immuunsysteem. Het kan helpen de duur en ernst van verkoudheidssymptomen te verminderen en het herstel te versnellen. Door vitamine C toe te voegen aan Antigrippine tabletten, biedt dit geneesmiddel een extra voordeel voor je gezondheid tijdens de griepperiode.

Voor welke leeftijd is Antigrippine geschikt?

Antigrippine tabletten zijn geschikt voor volwassenen en adolescenten vanaf 12 jaar en ouder. Het is belangrijk om de juiste dosering te volgen, zoals vermeld in de bijsluiter of zoals geadviseerd door een arts. Het overschrijden van de aanbevolen dosis kan schadelijk zijn voor de gezondheid.

Geschikt voor adolescenten vanaf 12 jaar

Antigrippine tabletten kunnen veilig worden gebruikt door adolescenten vanaf 12 jaar, maar het is essentieel om de dosering specifiek aan te passen aan de leeftijd en het gewicht van de persoon. Raadpleeg een arts of apotheker als je vragen hebt over het gebruik van Antigrippine bij adolescenten.

Wat is de dosering van Antigrippine?

De volgende dosering wordt aangeraden bij antigrippine:

Volwassenen en kinderen van 16 jaar en ouder:
De aanbevolen dosering is 2 tot 4 tabletten (500 mg paracetamol/50 mg coffeïne/50 mg vitamine C tot 1000 mg paracetamol/100 mg coffeïne/100 mg vitamine C) per keer, zo nodig iedere 4 tot 6 uur.
Maximaal 3 doseringen per dag, equivalent aan 12 tabletten (3000 mg/300 mg/300 mg/24 uur).

Gebruik bij kinderen:
Leeftijd / Gewicht /  Dosering / Hoe vaak?
Kinderen van 12 t/m 15 jaar / 40-55 kg / 2 tabletten / Maximaal 8 tot 12 tabletten
per dag
16 jaar en ouder / > 55 kg / 2-4 tabletten / Maximaal 12 tabletten per dag

De lagere toedieningsfrequentie is bedoeld voor kinderen in de ondergrens (12-15 jaar) van de
desbetreffende leeftijdscategorie.

Voor kinderen beneden 12 jaar is Antigrippine tabletten met paracetamol, coffeïne en vitamine C niet geschikt, gebruik daarvoor specifieke paracetamol producten voor kinderen.

Lees voor gebruik de bijsluiter.

Samenstelling:
Werkzame stoffen: paracetamol, coffeïne en vitamine C. Eén tablet bevat 250 mg paracetamol, 25 mg coffeïne en 25 mg vitamine C.
Hulpstoffen: cellulose (E 460), croscarmellose (E 468), natriumsaccharine (E 954) en magnesiumstearaat (E 470B)

RVG-nummer: 06288

Merk
Antigrippine
Toedieningsvorm
Tablet
Actieve stof
Paracetamol
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
40 Stuks

Waarom je UAD geneesmiddelen bestellen bij www.dia-centrum.nl?

  • Betrouwbaarheid: www.dia-centrum.nl is een betrouwbare online drogisterij met een uitstekende staat van dienst. We leveren hoogwaardige producten en zorgen ervoor dat ze veilig bij je worden bezorgd. Meer dan 7500 positieve reviews vanuit onze klanten.
  • Ruime beschikbaarheid: We bieden alleen hoogwaardige en bekende UAD & AV middelen aan, zodat je altijd toegang hebt tot effectieve geneesmiddelen..
  • Snelle levering: Besteld voor 16:30, volgende dag afgeleverd.
  • Discrete verpakking: We respecteren je privacy en zorgen voor discrete verpakkingen bij al onze bestellingen.
  • Klantenservice: Onze vriendelijke en deskundige drogisten staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het vinden van de juiste oplossing.

Bijbehorende producten