Bacillol Sensitive Spray 750 ml
Bacillol Sensitive Spray 750 ml
Bacillol Sensitive Spray 750 ml
Bacillol Sensitive Spray 750 ml

Bacillol Sensitive Spray 750 ml

350.981699
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 9,75
Inclusief BTW

 

Bacillol Sensitive spray kopen? Waarom Bacillol Sensitive spray? Wat zijn de voordelen van Bacillol Sensitive spray?

In de huidige wereld is het handhaven van een schone en hygiënische omgeving van essentieel belang. Bacillol Sensitive spray is een geavanceerd schoonmaakmiddel dat speciaal is ontwikkeld om aan deze eisen te voldoen. 

Bacillol Sensitive Spray: Een efficiënte schoonmaakoplossing

Bacillol Sensitive spray is een geavanceerd schoonmaakmiddel dat beschikbaar is in de vorm van een gebruiksklare spray-schuim. Het is ontworpen om snel en grondig te desinfecteren en te reinigen, en biedt een breed scala aan voordelen die het tot een uitstekende keuze maken voor diverse toepassingen.

Gebruiksklare desinfecterende oplossing

Een van de belangrijkste voordelen van Bacillol Sensitive spray is dat het een gebruiksklare desinfecterende oplossing is. U hoeft geen extra stappen te nemen om het product te verdunnen of voor te bereiden. Dit bespaart kostbare tijd en zorgt ervoor dat u direct aan de slag kunt met schoonmaken en desinfecteren.

Snelle en effectieve reiniging met Bacillol Sensitive

Bacillol Sensitive spray staat bekend om zijn snelle werking. Het doodt snel bacteriën en andere micro-organismen, waardoor oppervlakken snel worden gedesinfecteerd. Dit is vooral belangrijk in omgevingen waar hygiëne van het grootste belang is, zoals in de gezondheidszorg, de voedingsindustrie of bij dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden.

Materiaalvriendelijk

Een van de opvallende kenmerken van Bacillol Sensitive spray is dat het bijzonder materiaalvriendelijk is. Het kan veilig worden gebruikt op gevoelige materialen zoals Makrolon®, Plexiglas® en Polysulfon zonder schade te veroorzaken. Dit maakt het geschikt voor een breed scala aan toepassingen waar delicate materialen aanwezig zijn.

Aldehyde-, kleur- en geurstofvrij

Bacillol Sensitive spray is aldehyde-, kleur- en geurstofvrij. Dit maakt het ideaal voor gebruik in situaties waar gevoeligheid voor bepaalde chemicaliën een zorg kan zijn. De afwezigheid van kleur en geur zorgt ook voor een aangename en neutrale schoonmaakervaring.

Uitstekende bevochtiging

De spray-schuimformule van Bacillol Sensitive zorgt voor een uitstekende bevochtiging van oppervlakken. Dit betekent dat het product gelijkmatig verspreid wordt en diep doordringt, waardoor zelfs moeilijk bereikbare plekken effectief worden gereinigd en gedesinfecteerd.

Zonder handschoenen te gebruiken

Een ander voordeel van Bacillol Sensitive spray is dat het zonder handschoenen kan worden gebruikt. Dit maakt het gemakkelijk toegankelijk en handig voor dagelijks gebruik. U kunt vertrouwen op de effectieve reiniging en desinfectie zonder extra beschermingsmaatregelen.

Goed reinigend vermogen

Naast desinfectie biedt Bacillol Sensitive spray ook een uitstekend reinigend vermogen. Het verwijdert vuil, vet en vlekken van oppervlakken, waardoor ze er schoon en fris uitzien. Dit maakt het product veelzijdig en geschikt voor een breed scala aan schoonmaaktaken.

Bacillol Sensitive spray is een krachtige oppervlaktespray en schoonmaakmiddel dat snel, effectief en materiaalvriendelijk is. Het is gebruiksklaar, aldehyde-, kleur- en geurstofvrij, en biedt uitstekende bevochtiging en reiniging. Bovendien kan het zonder handschoenen worden gebruikt. Overweeg Bacillol Sensitive spray voor een betrouwbare en handige manier om uw omgeving hygiënisch te houden en oppervlakken grondig te reinigen en desinfecteren.

Specificaties Bacillol Sensitive spray 750 ml

  • Inhoud: 750 ml
  • Normeringen Mycobacteriën: EN 14348
  • Normeringen virussen: EN 14476
  • Normeringen Levensmiddelen & industrie: EN13697 + 1276, EN 13697 + EN 1650, EN 13697, EN 1276, EN 1650
  • Afmeting doekje: 180 x 200 mm 
  • Samenstelling: Actieve ingrediënten: ethanol 140 mg/g; propaan2-ol 100 mg/g, propaan-1-ol 60 mg/g, aminen, N-C10-C16-alkyltrimethylenedi-, reactieproducten met chloorazijnzuur (CAS-nummer 139734-65-9) 2 mg/g.
  • Hartmann artikelnummer: 981 699
Merk
Bacillol
Fabrikant
Hartmann
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
750ml

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: