Welke glucose teststrip past op welke bloedsuikermeter?

Waarom bloedglucose meten?

De glucose in het lichaam wordt gemeten om inzicht te krijgen in de voeding en beweging die de glucose in het lichaam dienen. Door het meten van de glucose heeft u de controle over de eigen gezondheid.

De hoeveelheid glucose is het bloedsuiker in het bloed. De glucose zorgt voor uw energie in het lichaam. 

Welke bloedsuikermeter past het best bij mij?

De Bloedsuikermeter of glucosemeter voor het meten van uw bloedsuiker is verkrijgbaar in verschillende merken, afmetingen en soorten. In het onderstaande overzicht vindt u terug, welke bijbehorende suikerstrips/diabetes tester en lancetten bij de correcte bloedsuikermeter horen.

Hieronder vindt u een uitleg!

Als er nog vragen zijn zijn wij altijd van 08:00 tot 17:00 bereikbaar op + 31 0182 391-210 of via Whatsapp & e-mail.

De Contour Bloedsuikermeter van Ascensia de meest voorkomende glucosemeter in de Benelux is gemakkelijk in gebruik dmv. het makkelijke afleesbare LCD scherm en heeft een geheugen voor 480 testresulaten. De Contour Ascensia voorheen Bayer meter voldoet aan de laatste ISO 15197:2015 normen en is alleen in de kleur zwart verkrijgbaar. De Contour meter wordt gezien als de opvolger van de Contour TS meter. De specificaties van de Contour bloedsuikermeter vindt u terug in het product.

De HT TD Gluco bloedsuikermeter voor het meten van uw glucose en de optie om te verbinden met de PC of smartphone door middel van de Bluetooth functie. De snelle uitslag binnen 5 seconden en het grote verlichte LCD scherm zorgen voor gebruikersgemak en het voorkomen van fouten bij het meten van de glucose. De overige specificaties vindt u terug in het product.

De Accu-Chek Instant is de door ontwikkelde bloedsuikermeter van Roche. De Accu-Chek Instant geeft een ondersteuning door middel van de streefwaardebereik op het LCD scherm die als volgend werkt:  Blauw: boven streefwaardebereik - Groen: binnen streefwaardebereik - Rood: onder streefwaardebereik 

De glucosemeter heeft een groot geheugen voor 720 testresultaten en voldoet aan de laatste normering ISO 15197:2013 & 15197:2015. Met de bleutooth toegang van de mySugr app zorgt voor een overzichtelijk gebruik en opslaan van de testresultaten.

De Freestyle Freedom Lite van Abbott voor het meten van de bloedsuiker. De Freestyle Freedom Lite heeft een hoge nauwkeurigheid en wordt veelal bijvoorbeeld gebruikt voor het meten van de glucose bij huisdieren. Het grote LCD scherm zorgt voor een overzichtlijk gebruik van de diabetes tester.

De Contour Next One van Ascensia voorheen Bayer heeft de mogelijk met toegang tot de Contour app om de resultaten eenvoudig op te slaan en bij te houden. Met de vernieuwde SmartLight technologie krijgt u direct na de meting van de suiker het resultaat in kleur of het testresultaat goed is verlopen. U weet dan of uw meetwaarde zich onder (rood licht), boven (geel licht) of binnen uw doelwaarde (groen licht) bevindt. 

De Caresens Dual Bloedsuikermeter voor het meten van uw glucose en de extra optie voor het meten van de Ketonen. (Geschikt bij het afvallen of vele sporten) Het grote LCD scherm en de gunstige prijsstelling maken de Caresens meters een gebruikersvriendelijke maar ook voordelige bloedsuikermeter.

Opmerkingen (0)

Geen opmerkingen op dit moment