Buscopan 10mg 100 tabletten

Buscopan 10mg 100 tabletten

350.843680
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 29,38
Inclusief BTW

 

Buscopan kopen? Ontdek de voordelen van Buscopan tabletten

Ben je op zoek naar verlichting van krampen en pijnlijke spasmen in de maag- en darmstreek? Overweeg dan Buscopan, een bewezen medicijn dat speciaal is ontworpen om deze ongemakkelijke symptomen te behandelen.

Waarom Buscopan tabletten?

  • Effectieve krampverlichting: Buscopan tabletten zijn ontwikkeld om krampen en pijnlijke spasmen in de maag- en darmstreek te verlichten. Het actieve ingrediënt, scopolaminebutylbromide, werkt rechtstreeks op de spieren van de maag en darmen, waardoor ze ontspannen en de pijn wordt verminderd. Hierdoor kun je snel verlichting ervaren van ongemakkelijke symptomen.
  • Bewezen Buscopan werking: De werking van Buscopan is klinisch bewezen en wordt wereldwijd erkend. Het is een betrouwbare keuze voor mensen die last hebben van krampen en pijnlijke spasmen als gevolg van spijsverteringsproblemen. Buscopan helpt je om je dagelijkse activiteiten voort te zetten zonder de belemmeringen van buikpijn.
  • Snelwerkend en langdurig effect: Buscopan tabletten werken snel om krampen te verlichten en bieden langdurige effectiviteit. Dit betekent dat je snel opluchting kunt verwachten en gedurende enige tijd beschermd blijft tegen ongemakkelijke symptomen. Het is een handige oplossing voor mensen die herhaaldelijk last hebben van maag- en darmklachten.
  • Veilig in gebruik: Buscopan is veilig in gebruik, maar zoals bij elk medicijn kunnen er bijwerkingen optreden. Het is belangrijk om de aanbevolen doseringen te volgen en bijwerkingen te melden aan een zorgverlener. In geval van twijfel of ernstige bijwerkingen, raadpleeg altijd een arts.

Voor welke leeftijd is Buscopan geschikt?

Buscopan is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar. Het is belangrijk om de juiste dosering te bepalen op basis van de leeftijd en het lichaamsgewicht van het kind. Raadpleeg altijd een arts of apotheker voordat je Buscopan aan kinderen geeft. Volwassenen Voor volwassenen biedt Buscopan een effectieve manier om krampen en pijnlijke spasmen te behandelen. Of je nu te maken hebt met spijsverteringsproblemen, menstruatiekrampen of andere aandoeningen die krampen veroorzaken, Buscopan kan verlichting bieden. Kinderen vanaf 6 Jaar Buscopan is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar, maar de dosering moet zorgvuldig worden aangepast aan de leeftijd en het gewicht van het kind. Het is belangrijk om medisch advies in te winnen voordat je Buscopan aan kinderen geeft, om ervoor te zorgen dat het veilig en effectief wordt gebruikt.

Samenstelling Buscopan

Werkzame stoffen: Een omhulde tablet bevat 10 mg butylscopolaminebromide Hulpstoffen: calciummonowaterstoffosfaat (E341), maïszetmeel, zetmeel (oplosbaar), colloïdaal kiezelzuur (E551), wijnsteenzuur (E334), stearinezuur (E570), polyvidon (E1201), sucrose (sacharose), talk (E553b), Arabische gom (E414), titaandioxide (E171), polyethyleenglycol 6000, carnauba was en witte was

Wat is de dosering van Buscopan tabletten?

Volwassenen De aanbevolen dosering voor volwassenen is drie- tot vijfmaal per dag één tot twee omhulde tabletten. Kinderen vanaf 6 jaar De aanbevolen dosering voor kinderen vanaf 6 jaar is drie- tot vijfmaal per dag één tot twee omhulde tabletten.

RVG-nummer: 3834

Actieve stof
Butylscopolaminebromide
Merk
Buscopan
Toedieningsvorm
Tablet
Fabrikant
Healthypharm
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 20,00 - € 29,99
Inhoud
100 Stuks

Bijbehorende producten