ByeBites Steken- & Betenset
ByeBites Steken- & Betenset
  • -8%
ByeBites Steken- & Betenset
ByeBites Steken- & Betenset

ByeBites Steken- & Betenset

US.10.0150
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 17,93 € 19,49 -8%
Inclusief BTW

 

ByeBites Steken- & Betenset kopen?

Altijd voorbereid tegen steken en beten

Overweeg je de ByeBites Steken- & Betenset te kopen? Een verstandige keuze! Met deze set ben je altijd goed voorbereid op steken en beten van insecten. Of je nu op avontuur gaat in de natuur, gaat kamperen of gewoon wilt genieten van je tuin, de ByeBites Steken- & Betenset is een essentieel hulpmiddel om ongemakken te verlichten.

Compleet assortiment voor behandeling

De ByeBites Steken- & Betenset bevat een compleet assortiment aan producten om de gevolgen van steken en beten te behandelen. Het bevat onder andere een insectengel, een tekenpincet, een gifverwijderpompje en koelspray. Met deze set heb je alle benodigdheden bij de hand om direct te reageren en verlichting te bieden bij steken en beten.

Handige en compacte verpakking

De ByeBites Steken- & Betenset is verpakt in een handige en compacte opbergetui. Hierdoor kun je de set gemakkelijk meenemen tijdens al je avonturen in de natuur. Of je nu gaat wandelen, reizen of op de camping verblijft, de set neemt weinig ruimte in beslag en zorgt ervoor dat je altijd voorbereid bent op insectenbeten.

Waarom ByeBites Steken- & Betenset gebruiken?

Snel verlichting bij steken en beten

ByeBites Steken- & Betenset is ontworpen om snel verlichting te bieden bij steken en beten van insecten. De insectengel verzacht de jeuk en irritatie, terwijl het gifverwijderpompje helpt om het gif uit de huid te trekken. Het tekenpincet is ideaal voor het veilig verwijderen van teken en de koelspray verlicht de pijn en zwelling.

Veilig en effectief

De producten in de ByeBites Steken- & Betenset zijn veilig en effectief in gebruik. Ze zijn speciaal ontwikkeld om de gevolgen van steken en beten te verminderen en zijn geschikt voor zowel volwassenen als kinderen. Met deze set kun je snel reageren en de nodige verlichting bieden.

Voor diverse situaties en activiteiten

ByeBites Steken- & Betenset is geschikt voor diverse situaties en activiteiten. Of je nu buiten sport, gaat wandelen, op vakantie bent of gewoon in de tuin ontspant, deze set is een waardevolle aanvulling op je EHBO-uitrusting. Het geeft je de gemoedsrust dat je snel kunt handelen wanneer steken of beten optreden.

Inhoud

  • 1 x Gifuitzuigpompje
  • 1 x Uitzuigmondje
  • 1 x Tekenverwijderkaart met loep
  • 1 x Na de steek pen
  • 4 x Wondreinigingsdoekjes
  • 4 x Pleisterstrips 19 x 60 mm
  • 4 x Pleisterstrips 25 x 72 mm
  • 1 x Pincet
  • 1 x Gebruiksaanwijzing
Fabrikant
HeltiQ
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 10,00 - €19,99
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: