CareSens Ketonen teststrips 10 stuks

CareSens Ketonen teststrips 10 stuks

060.1432
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 14,72
Inclusief BTW

CareSens KetoSens Ketonen teststrips verpakt per 10 stuks voor het meten van uw hoeveelheid ketonen. Alleen geschikt voor de Caresens Dual Bloedglucosemeter!

 

Caresens ketonen strips kopen? Betrouwbare meting van ketonen met Caresens

Als u op zoek bent naar betrouwbare ketonenstrips om de ketonenniveaus in uw lichaam te meten, dan zijn de Caresens ketonenstrips de ideale keuze. Deze strips bieden een nauwkeurige en snelle meting van ketonen, waardoor ze u waardevolle informatie geven over uw metabolisme en de effectiviteit van uw dieet of behandeling. Met de Caresens ketonenstrips kunt u eenvoudig en betrouwbaar uw ketonenniveaus in de gaten houden.

Waarom Caresens ketonen strips gebruiken?

Caresens is een vertrouwd merk dat bekend staat om zijn kwaliteitsproducten op het gebied van glucose- en ketonendiagnostiek. De Caresens ketonenstrips zijn speciaal ontworpen om een nauwkeurige en betrouwbare meting van ketonen uit te voeren. Hier zijn enkele redenen waarom u zou moeten kiezen voor Caresens ketonen strips:

  • Nauwkeurigheid: De Caresens ketonenstrips bieden een hoge nauwkeurigheid bij het meten van ketonen, waardoor u kunt vertrouwen op de betrouwbaarheid van de resultaten.
  • Snelheid: Met de Caresens ketonenstrips krijgt u binnen enkele seconden resultaten, waardoor u direct inzicht krijgt in uw ketonenniveaus.
  • Gemakkelijk in gebruik: De Caresens ketonenstrips zijn eenvoudig te gebruiken en vereisen geen speciale vaardigheden of training.
  • Brede compatibiliteit: De Caresens ketonenstrips zijn compatibel met verschillende Caresens bloedglucosemeters, waardoor u kunt profiteren van een geïntegreerd systeem voor het meten van zowel glucose als ketonen.

Welke waarden meten de Caresens ketonenstrips?

De Caresens ketonenstrips meten de concentratie van ketonen in uw bloed. Ketonen zijn chemische stoffen die worden geproduceerd wanneer het lichaam vetten afbreekt voor energie. De Caresens ketonenstrips meten specifiek het gehalte aan beta-hydroxybutyraat (BHB) in uw bloed, wat een betrouwbare indicator is van uw ketonenstatus.

Met de Caresens ketonenstrips kunt u uw ketonenwaarden regelmatig controleren en inzicht krijgen in uw metabole toestand. Dit is vooral belangrijk voor mensen met diabetes type 1, mensen die een ketogeen dieet volgen of mensen die in ketose willen blijven.

Bestel vandaag nog uw Caresens ketonen strips

Wilt u betrouwbare ketonenstrips van hoogwaardige kwaliteit? Bestel dan vandaag nog uw Caresens ketonen strips en zorg voor een nauwkeurige meting van uw ketonenniveaus. Met de Caresens ketonenstrips kunt u gemakkelijk uw ketosestatus controleren en uw gezondheidsdoelen bereiken. Kies voor de betrouwbaarheid en kwaliteit van Caresens en houd uw ketonen onder controle.

Meters: Geschikt voor de CareSens DUAL glucose- en β-ketonenmeter. 

Eigenschappen β-ketonen strips:

  • Bloedvolume: 0,5 µL
  • Testresultaat in 8 seconden
  • Verpakt per 10 stuks
  • Eenmalig gebruik
  • Automatische codering 
  • Eenvoudig te gebruiken met de app. (Smartlog Diabetes Management App)

Geschikt voor gebruik met de telefoon. Na het downloaden van de Smartlog Diabetes Management App in de iOS app– of Google play store kunt u uw telefoon verbinden via Bluetooth met uw glucosemeter en uw resultaten aflezen op uw mobiel apparaat.

Waarom ketonen meten?

Bij lichamelijke inspanning verbruikt ons lichaam suikers(Glucose) of vetten. Bij het verbruik van lichaamsvetten ontstaan ketonen en in grote hoeveelheden kan dat uw bloed verzuren. Een verhoging in uw ketonenspiegel wordt ook wel een Ketoacidose genoemd. Aangezien een ketoacidose in combinatie met diabetes kan leiden tot een diabetische coma is het meten van ketonen onder speciale omstandigheden sterk aan te raden. U kunt anders ook bijvoorbeeld kijken naar het Ketogeen Dieet.

Merk
CareSens
Fabrikant
Caresens
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Medisch Hulpmiddel
Ja
Taal Handleiding
NL
Meting
Ketonen
Prijs
€ 10,00 - €19,99
Inhoud
10 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: