3M Cavilon Duurzame Barriere Creme 3392G Tube 92 Gram
3M Cavilon Duurzame Barriere Creme 3392G Tube 92 Gram
3M Cavilon Duurzame Barriere Creme 3392G Tube 92 Gram
3M Cavilon Duurzame Barriere Creme 3392G Tube 92 Gram

3M Cavilon Duurzame Barriere Creme 3392G Tube 92 Gram

3M.3392G
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 18,15
Inclusief BTW

 

3M Cavilon Barrière Crème kopen? Verzorg en bescherm je huid met 3M Cavilon

Waarom 3M Cavilon Duurzame Barrière Crème 3392G gebruiken?

Als je op zoek bent naar een hoogwaardige huidverzorgingscrème die langdurige bescherming biedt, overweeg dan om 3M Cavilon Duurzame Barrière Crème 3392G te gebruiken. Deze crème is speciaal ontwikkeld om de huid te beschermen en te hydrateren, waardoor het een ideale keuze is voor mensen met een gevoelige of beschadigde huid. 3M Cavilon Duurzame Barrière Crème 3392G is samengesteld met een unieke formule die een beschermende laag op de huid vormt. Deze barrière voorkomt dat vocht, irriterende stoffen en schadelijke invloeden van buitenaf de huid kunnen binnendringen. Hierdoor helpt de crème bij het voorkomen van huidirritaties, zoals doorligwonden, schuren en schaafwonden. Daarnaast biedt de 3M Cavilon Duurzame Barrière Crème 3392G langdurige hydratatie en verzorging voor de huid. Het helpt de natuurlijke vochtbalans van de huid te behouden en voorkomt uitdroging en schilfering. Dit maakt het een geschikte keuze voor mensen met een droge of gevoelige huid die behoefte hebben aan extra hydratatie en bescherming.

Wanneer gebruik ik de 3M Cavilon Barrière Crème?

De 3M Cavilon Duurzame Barrière Crème 3392G kan in verschillende situaties worden gebruikt: Preventie van huidproblemen: Als je een gevoelige huid hebt of vatbaar bent voor huidproblemen, zoals doorligwonden of huidirritaties, kan de 3M Cavilon Barrière Crème worden gebruikt om deze problemen te helpen voorkomen. Breng de crème regelmatig aan op de betreffende gebieden om de huid te beschermen en te verzorgen. Bescherming tijdens medische behandelingen: Bij bepaalde medische behandelingen, zoals radiotherapie, kan de huid gevoelig en kwetsbaar worden. De 3M Cavilon Barrière Crème kan worden gebruikt om de huid te beschermen tegen irritatie en schade tijdens deze behandelingen. Dagelijkse huidverzorging: De 3M Cavilon Duurzame Barrière Crème kan ook worden gebruikt als een dagelijkse huidverzorgingscrème voor mensen met een droge of gevoelige huid. Het helpt de huid gehydrateerd te houden en beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Uitermate geschikt voor fietsers/wielrenners tegen schuurplekken op de benen.

Bestel nu de 3M Cavilon Barrière Crème en geef je huid de verzorging die het verdient

3M Cavilon creme ontwikkeld voor de bescherming van uw huid. Veelal gebruikt na een operatie of bijvoorbeeld door wielrenners om de huid tussen de benen te beschermen. Sterk geconcentreerde formule: Weinig crème nodig voor een effectieve bescherming. Ontwikkeld zonder parabenen of parfum, breng geurloos aan op de huid. 

  • Heeft geen invloed op de absorptiecapaciteit van incontinentiemateriaal
  • De duurzame formule is tot wel 48 uur werkzaam, verwijderen van de creme is niet nodig.
  • De crème heeft geen negatieve invloed op kleeflagen van pleisters en wondverbanden.
  • Hypo-allergeen en pH neutraal
  • Gebruik het zowel s'ochtends als s'avonds voor een langdurige bescherming van de huid.
  • Tube 100 gram 
  • 3M Artikelnummer: 7100219816
  • Geschikt voor Wondzorg, Thuiszorg en langdurige zorg
  • HS-Code: 3304990000

Cavilon Duurzame Barrièrecrème verzorgt de huid en voorziet in een een unieke, langdurige bescherming tegen lichaamsvloeistoffen.

Handig voor mensen die langdurig mondmaskers dragen.

Type
Crème
Fabrikant
3M
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 10,00 - €19,99
Inhoud
92 gram

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: