Cavilon 3M 3392GS Barriere creme 20 Sachets

Cavilon 3M 3392GS Barriere creme 20 Sachets

3M.3992GS
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 18,51
Inclusief BTW

3M Cavilon, creme ontwikkeld voor de bescherming van uw huid. Veelal gebruikt na een operatie of bijvoorbeeld door wielrenners om de huid tussen de benen te beschermen. Verpakt in sachets van 2 gram.

 

3M Cavilon Crème kopen? Effectieve bescherming voor de droge en schurende huid!

Waarom Cavilon Crème gebruiken?

3M Cavilon Crème is een geavanceerde huidbeschermer die speciaal is ontwikkeld voor de droge en schurende huid. Het vormt een onzichtbare barrière op de huid die beschermt tegen irritatie en schuren. Deze crème is ideaal voor mensen die gevoelig zijn voor huidproblemen veroorzaakt door wrijving, zoals schuren van kleding, verbanden of medische apparatuur. De unieke formule van Cavilon Crème biedt langdurige bescherming en verzorging voor de droge huid. Het helpt ook om bestaande huidirritaties te verzachten en te voorkomen dat deze verergeren. Of je nu actief bent, aan het werk bent of een medische aandoening hebt, Cavilon Crème zorgt voor een comfortabele en gezonde huid.

Hoe gebruik ik 3M Cavilon Crème?

Het gebruik van Cavilon Crème is eenvoudig en effectief: Reinig de huid grondig en dep het droog met een schone handdoek. Breng een dun laagje Cavilon Crème aan op de droge en schurende gebieden van de huid. Masseer de crème zachtjes in totdat het volledig is opgenomen door de huid. Laat de crème volledig drogen voordat je kleding of verbanden aanbrengt. Cavilon Crème kan dagelijks worden gebruikt, afhankelijk van de behoeften van je huid. Het is geschikt voor volwassenen en kinderen en kan veilig worden gebruikt op gevoelige huidgebieden.

3M Cavilon Crème kopen: jouw ideale huidbeschermer!

Met 3M Cavilon Crème bescherm je je huid tegen irritatie en schuren, zodat je je kunt richten op de dingen die voor jou belangrijk zijn. Of je nu een actieve levensstijl hebt, herstellende bent van een medische ingreep of gewoon behoefte hebt aan extra verzorging voor je droge huid, Cavilon Crème is jouw ideale huidbeschermer. De crème is niet vet, hypoallergeen en langdurig werkzaam, waardoor het een betrouwbare keuze is voor dagelijks gebruik. Het is ook verkrijgbaar in handige verpakkingen, zoals Cavilon Spray, die gemakkelijk en snel aan te brengen zijn. Met Cavilon Crème ben je verzekerd van comfort en bescherming voor je huid, waar je ook bent. Voorkom ongemak en irritatie veroorzaakt door een droge en schurende huid en bestel nu jouw 3M Cavilon Crème! 3M Cavilon Crème kopen? Kies voor effectieve bescherming en verzorging van je droge en schurende huid met Cavilon Crème, jouw ideale huidbeschermer!

Specificaties

 • Inhoud: 20x sachet 2 gram
 • HS Code: 3304990000
 • HCBG Z-index: 14862514
 • Geschikt voor Wondzorg, Thuiszorg en langdurige zorg
 • Uitermate geschikt voor fietsers en wielrenners

Wat zijn de voordelen van 3M Cavilon?

 • Beschermt de huid tegen incontinentiedermatitis (IAD) en is tegelijkertijd vochtinbrengend
 • Biedt een ademende barrière om de huidgezondheid te bevorderen
 • Bestand tegen wassen, waardoor vaak aanbrengen niet meer nodig is
 • Tapes en verbanden kunnen gewoon hechten
 • Helpt de hoeveelheid gebruikt product te beperken dankzij de geconcentreerde samenstelling
 • Trekt snel in en maakt essentiële huidinspectie mogelijk

 

Type
Crème
Fabrikant
3M
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 10,00 - €19,99
Inhoud
20 Stuks

Bijbehorende producten