Combur 10 Urine Strips 100 stuks

Combur 10 Urine Strips 100 stuks

UR.10.0140
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 30,48
Inclusief BTW

Roche Combur 10 Urine teststrips voor het meten van uw glucose, eiwit, ketonen, pH, bloed, nitriet, leukocyten, bilirubine en urobilinogeen. Meest gebruikte urine analyse strips in thuisgebruik, laboratoria en huisartsenpraktijken wereldwijd.

 

Combur 10 urine strips kopen? Betrouwbare urinetesten met Roche Combur 10

Als u op zoek bent naar een betrouwbare manier om verschillende waarden in uw urine te meten, dan zijn de Combur 10 urine strips van Roche de ideale keuze. Deze hoogwaardige urine teststrips bieden een nauwkeurige en snelle analyse van verschillende parameters in uw urine. Of u nu uw gezondheid thuis wilt controleren of dat u een professional bent in de medische sector, de Combur 10 urine strips bieden u een betrouwbare en gebruiksvriendelijke oplossing.

Waarom Roche Combur 10 urine strips gebruiken?

Roche Combur 10 urine strips zijn ontwikkeld om verschillende waarden in uw urine te meten, waardoor ze geschikt zijn voor diverse toepassingen. Deze strips bieden een uitgebreide analyse van de volgende parameters:

 • pH-waarde: om de zuurgraad van uw urine te meten en eventuele onbalans in het lichaam te detecteren.
 • Proteïne: om de nierfunctie te controleren en mogelijke problemen met de urinewegen op te sporen.
 • Glucose: om de bloedsuikerspiegel te controleren en eventuele afwijkingen te detecteren die kunnen wijzen op diabetes.
 • Leukocyten: om te controleren op de aanwezigheid van witte bloedcellen, wat kan wijzen op een ontsteking of infectie.
 • Nitriet: om een mogelijke urineweginfectie te detecteren.
 • Ketonen: om te controleren op de aanwezigheid van ketonen in de urine, wat kan wijzen op een verstoorde vetstofwisseling of een koolhydraatarm dieet.
 • Bilirubine: om eventuele problemen met de leverfunctie te detecteren.
 • Urobilinogeen: om informatie te verschaffen over de afbraak van rode bloedcellen en mogelijke lever- of galblaasproblemen.
 • Bloed: om de aanwezigheid van bloed in de urine te controleren, wat kan wijzen op verschillende aandoeningen zoals een urineweginfectie, nierstenen of een blaasontsteking.
 • Eiwit/Creatinine-ratio: om de verhouding tussen eiwit en creatinine in de urine te meten, wat kan helpen bij het beoordelen van de nierfunctie.
 • pH/Creatinine-ratio: om de verhouding tussen de pH-waarde en creatinine in de urine te meten, wat kan helpen bij het beoordelen van de zuurgraad en het concentratievermogen van de nieren.

Het gebruik van Roche Combur 10 urine strips biedt u de mogelijkheid om snel en gemakkelijk belangrijke informatie over uw gezondheid te verkrijgen. De betrouwbaarheid en nauwkeurigheid van deze strips zijn klinisch bewezen, waardoor u met vertrouwen kunt vertrouwen op de resultaten.

Gebruiksaanwijzing voor Roche Combur 10 urine strips

Het gebruik van Roche Combur 10 urine strips is eenvoudig en vereist geen speciale training. Volg gewoon de onderstaande stappen:

 1. Verzamel een monster van uw urine in een schoon en droog opvangbakje.
 2. Dompel de Roche Combur 10 urine strip in de urine gedurende de aangegeven tijd (meestal enkele seconden).
 3. Verwijder de strip en schud voorzichtig om overtollige urine af te schudden.
 4. Wacht enkele minuten tot de kleuren op de strip verschijnen.
 5. Vergelijk de kleuren op de strip met de kleurenschaal op de verpakking om de waarden te bepalen.

Houd er rekening mee dat de gebruiksinstructies per product kunnen verschillen, dus lees altijd de bijgevoegde handleiding voor gedetailleerde informatie.

Maak vandaag nog uw gezondheidscontrole compleet met Roche Combur 10 urine strips

Of u nu uw gezondheid thuis wilt monitoren of een professional bent in de medische sector, de Roche Combur 10 urine strips bieden u een betrouwbare en handige oplossing. Met de mogelijkheid om verschillende parameters in uw urine te meten, kunt u belangrijke inzichten verkrijgen over uw gezondheidstoestand en eventuele afwijkingen detecteren. Bestel vandaag nog uw Roche Combur 10 urine strips en maak uw gezondheidscontrole compleet!

De Combur 10 test van Roche is de meest gebruikte strip voor een snelle analyse van urine op pathologische afwijkingen. Via een kleurverandering op de strip worden zelfs de meest kleine pathologische afwijkingen of veranderingen zichtbaar. De Combur urine strips van Roche staan bekend om hun hoge betrouwbaarheid.

Gebruik

 • Dip de stip in de urine of testvloeistof.
 • Lees de uitslag af aan de hand van het schema op het potje. 
Merk
Combur
Fabrikant
Roche
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Medisch Hulpmiddel
Ja
Taal Handleiding
NL
Meting
Urine
Prijs
€ 30,00 - € 49,99
Inhoud
100 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: