Combur 4 Urine Strips 50 Stuks

Combur 4 Urine Strips 50 Stuks

SV.C115
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 13,95
Inclusief BTW

 

Combur 4 urine strips kopen? Betrouwbare urinetesten met Roche Combur 4

Als u op zoek bent naar hoogwaardige urine teststrips om verschillende waarden in uw urine te meten, dan zijn de Combur 4 urine strips van Roche de ideale keuze. Deze strips bieden een snelle en betrouwbare analyse van verschillende parameters, waardoor ze geschikt zijn voor zowel thuisgebruik als professioneel gebruik in de medische sector. Met de Combur 4 urine strips kunt u gemakkelijk en nauwkeurig waardevolle informatie verkrijgen over uw gezondheidstoestand.

Waarom Roche Combur 4 urine strips gebruiken?

Roche Combur 4 urine strips zijn ontworpen om verschillende belangrijke waarden in uw urine te meten. Deze strips bieden een uitgebreide analyse van de volgende parameters:

 • pH-waarde: om de zuurgraad van uw urine te meten en mogelijke afwijkingen op te sporen.
 • Proteïne: om de aanwezigheid van eiwitten in uw urine te controleren en mogelijke problemen met de nieren of urinewegen op te sporen.
 • Glucose: om de bloedsuikerspiegel te controleren en eventuele afwijkingen te detecteren die kunnen wijzen op diabetes.
 • Nitriet: om een mogelijke urineweginfectie te detecteren.

De Combur 4 urine strips van Roche bieden een betrouwbare en nauwkeurige meting van deze belangrijke waarden, waardoor ze een waardevol hulpmiddel zijn bij het monitoren van uw gezondheid. Of u nu thuis uw gezondheid wilt controleren of een professional bent in de medische sector, u kunt vertrouwen op de betrouwbaarheid en precisie van de Combur 4 urine strips.

Gebruiksaanwijzing voor Roche Combur 4 urine strips

Het gebruik van Roche Combur 4 urine strips is eenvoudig en vereist geen speciale training. Volg gewoon de onderstaande stappen:

 1. Verzamel een monster van uw urine in een schoon en droog opvangbakje.
 2. Dompel de Combur 4 urine strip in de urine gedurende de aangegeven tijd (meestal enkele seconden).
 3. Verwijder de strip en schud voorzichtig om overtollige urine af te schudden.
 4. Wacht enkele minuten tot de kleuren op de strip verschijnen.
 5. Vergelijk de kleuren op de strip met de kleurenschaal op de verpakking om de waarden te bepalen.

Houd er rekening mee dat de gebruiksinstructies per product kunnen verschillen, dus lees altijd de bijgevoegde handleiding voor gedetailleerde informatie.

Maak vandaag nog uw gezondheidscontrole compleet met Roche Combur 4 urine strips

Met de Roche Combur 4 urine strips kunt u gemakkelijk en nauwkeurig waardevolle informatie verkrijgen over uw gezondheidstoestand. Bestel vandaag nog uw Roche Combur 4 urine strips en maak uw gezondheidscontrole compleet. Of u nu thuis uw gezondheid wilt monitoren of een professional bent in de medische sector, u kunt vertrouwen op de betrouwbaarheid en precisie van de Combur 4 urine strips.

De Combur 4 N test van Roche is de meest gebruikte strip voor een snelle analyse van urine op pathologische afwijkingen. Via een kleurverandering op de strip worden zelfs de meest kleine pathologische afwijkingen of veranderingen zichtbaar. De Combur urine strips van Roche staan bekend om hun hoge betrouwbaarheid.

Gebruik

 • Dip de stip in de urine of testvloeistof.
 • Lees de uitslag af aan de hand van het schema op het potje. 

 

Merk
Combur
Fabrikant
Roche
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Medisch Hulpmiddel
Ja
Taal Handleiding
NL
Meting
Urine
Prijs
€ 10,00 - €19,99
Inhoud
50 Stuks

Klanten die dit product kochten, kochten ook: