Mijn Account


Account aanmaken

Heb je nog geen account op onze webwinkel? Maak een account aan met jouw e-mailadres en zelf gekozen wachtwoord.
U wordt gevraagd verschillende informatie op te geven zodat wij uw bestelling goed kunnen afhandelen zoals uw adres- en contactgegevens.

Als je bent ingelogd bij je bezoek aan onze webwinkel, kunnen wij je beter informeren over jouw persoonlijke mogelijkheden.

Kun je niet inloggen? Controleer of je het e-mailadres juist hebt ingevoerd. Krijg je de melding 'e-mailadres onbekend' dan betekent dit vaak dat je nog geen account hebt. Als je aangemeld bent voor een nieuwsbrief, houdt dit niet automatisch in dat je ook een account hebt.

Krijg je de melding 'e-mailadres al in gebruik', dan is er al een account met jouw e-mailadres. Ben je je wachtwoord vergeten? Vraag een nieuw wachtwoord aan. Je ontvangt dan een e-mail met een link om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Als je met jouw e-mailadres niet meer kunt inloggen, neem dan contact met ons op om je gebruikersnaam (=een e-mailadres) op te vragen.

Afmelden

Log voor je eigen privacy en veiligheid uit nadat je onze website hebt bezocht, zodat een ander niet bij jouw persoonlijke gegevens kan. Op iedere pagina rechtsboven kun je klikken om uitloggen.  

Gegevens wijzigen

U kunt uw persoonlijke gegevens zelf wijzigen. Na aanmelden komt u automatisch op uw eigen account pagina.

Klik op Mijn Persoonlijke Gegevens. Hier kunt u nu uw gegevens wijzigen en opslaan.

U kunt verschillende adressen aanmaken in uw adresboek.

Bijvoorbeeld ook het adres van uw werk om dit als afleveradres te gebruiken of het adres van een vriend voor het versturen van een cadeau.

Als u aangemeld bent, klik dan rechtsboven op uw naam en u komt op uw persoonlijke account pagina. Klik dan op adressen om een bestaand adres te wijzigen of een nieuw adres toe te voegen.

 

Spaarsysteem

U ontvangt bonuspunten voor het plaatsen van een bestelling maar ook soms in andere gevallen zoals aanmaken van een account maar ook het schrijven van een productwaardering.

Klik op Spaarsysteem en u ziet een overzicht van wat u heeft gespaard en uitgegeven.

Verwijs programma
Indien u een nieuwe klant aanbrengt ontvangt u hiervoor bonuspunten.

Ga naar deze pagina en verwijs een potentiële klant naar ons. Op deze pagina wordt ook vermeld hoeveel punten je ontvangt voor de eerste bestelling van een door jou doorgewezen klant.

Mijn beoordelingen
Op deze pagina staan uw product beoordelingen welke u heeft gemaakt.
 


No products

To be determined Shipping
€ 0,00 Total

Kassa

ClickCease