Incontinentie 

Incontinentie voor man,vrouw of kinderen kopen? Op zoek naar Luiers, pants, inleggers en verzorging op het gebied van incontentie, wij bieden een ruim assortiment aan van bekende merken als Tena en Attends. Snelle bezorging en klantenservice. 

 • Incontentiebroek
  Incontentiebroek

  Incontinentiebroekjes kopen? Bent u op zoek naar incontinentie broeken voor zowel heren als dames, jong of oud die wasbaar zijn? Bij ons bent u aan het juiste adres, wij bieden een ruim assortiment incontinentiemateriaal aan wat altijd discreet en veilig verstuurd wordt. Ruim assortiment van bekende merken als TENA en Attends.

 • Onderlegger
  Onderlegger

  Incontinentie Onderlegger kopen? Verkrijgbaar in de eenmalig variant en de wasbare variant. Met een gerust hart slapen? Wij bieden een ruim assortiment onderleggers van bekende merken als Attends en Tena.

 • Incontinentie Verzorging
  Incontinentie Verzorging
 • Incontinentie Inlegger
  Incontinentie Inlegger

  Incontinentie Inlegger kopen? Incontinentie inleggers zijn de meest voorhand liggende hulpmiddelen bij het verlies van Urine of ontlasting voor man of vrouw. Op deze pagina vindt u een ruim assortiment inleggers van bekende merken als Tena, Abena en Attends.

  Heeft u vragen u kan bij ons terecht voor persoonlijk en gericht advies op het gebied van incontinentie inleggers en luiers.

 • Incontinentie Luiers
  Incontinentie Luiers

  Incontinentie luiers kopen? Hulpmiddelen als luiers voor zowel mannen als vrouwen worden gebruikt door ongeveer 10% van de bevolking. Een luier of incontinentie broek zijn de perfecte oplossing om zonder zorgen op pad te gaan. Wij bieden een ruim assortiment aan van luiers van bekende merken van als Tena, Depend, Attends en Abena.

No products

To be determined Shipping
€ 0,00 Total

Kassa

ClickCease