Contour Plus teststrips 50 stuks

Contour Plus teststrips 50 stuks

060.10096051
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 16,31
Inclusief BTW

Hoeveelheid Eenheidskorting U bespaart
10 10% € 16,31
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
10 10% € 14,68
 

Contour Plus teststrips kopen? Betrouwbare glucosemeting met Contour Plus

Op zoek naar betrouwbare teststrips voor het meten van uw bloedglucose? Contour Plus teststrips zijn de perfecte keuze. Deze teststrips zijn speciaal ontworpen om nauwkeurige en consistente glucosemetingen te bieden. Bij Contour begrijpen we hoe belangrijk het is om uw bloedsuikerspiegel onder controle te houden, en daarom hebben we de Contour Plus teststrips ontwikkeld om u te helpen uw diabetesmanagement efficiënter te maken.

Waarom Contour Plus teststrips gebruiken?

Contour Plus teststrips bieden verschillende voordelen voor het meten van uw bloedglucose. Hier zijn enkele redenen waarom u zou moeten kiezen voor Contour Plus teststrips:

  • Nauwkeurige metingen: Contour Plus teststrips bieden nauwkeurige en betrouwbare glucosemetingen, zodat u een duidelijk beeld krijgt van uw bloedsuikerspiegel.
  • Eenvoudig in gebruik: De teststrips zijn eenvoudig te gebruiken en vereisen slechts een kleine bloeddruppel voor een meting. Ze hebben een handige verpakking en kunnen gemakkelijk worden meegenomen voor onderweg.
  • Snel resultaat: Met Contour Plus teststrips krijgt u binnen enkele seconden een resultaat, waardoor u direct inzicht krijgt in uw glucosewaarden.
  • Compatibiliteit: Contour Plus teststrips zijn compatibel met de Contour Plus glucosemeter, een gebruiksvriendelijke meter die speciaal is ontworpen voor nauwkeurige en gemakkelijke metingen.

Met Contour Plus teststrips kunt u uw bloedglucose op een betrouwbare en eenvoudige manier meten, waardoor u uw diabetesmanagement effectiever kunt maken.

Welke glucosemeter gebruiken met de Contour Plus teststrips?

Contour Plus teststrips zijn ontworpen voor gebruik met de Contour Plus glucosemeter. Deze glucosemeter is speciaal ontwikkeld om nauwkeurige en gebruiksvriendelijke metingen te bieden. De Contour Plus glucosemeter heeft de volgende kenmerken:

  • Nauwkeurigheid: De Contour Plus glucosemeter biedt nauwkeurige en betrouwbare metingen, zodat u een duidelijk beeld krijgt van uw bloedsuikerspiegel.
  • Groot display: De meter heeft een groot en helder display, waardoor de resultaten gemakkelijk af te lezen zijn.
  • Geheugenfunctie: De meter slaat uw metingen op, zodat u de trends en veranderingen in uw bloedglucosewaarden kunt bijhouden.
  • Eenvoudig in gebruik: De Contour Plus glucosemeter is gebruiksvriendelijk en vereist slechts een kleine bloeddruppel voor een meting. Het heeft een eenvoudige bediening en is geschikt voor dagelijks gebruik.

Met de combinatie van Contour Plus teststrips en de Contour Plus Blue glucosemeter kunt u nauwkeurige en gemakkelijke glucosemetingen uitvoeren, waardoor u uw diabetesmanagement naar een hoger niveau kunt tillen. Gebruik de Contour diabetes app voor de ondersteuning bij het meten van uw diabetes testresultaten.

Bestel nu Contour Plus teststrips en ervaar de betrouwbaarheid en gebruiksgemak voor uw bloedglucosemetingen.

Merk
Contour
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Meting
Glucose
Prijs
€ 10,00 - €19,99
Inhoud
50 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: