Contour Glucosemeter
Contour Glucosemeter
Contour Glucosemeter
Contour Glucosemeter
Contour Glucosemeter
Contour Glucosemeter

Contour Glucosemeter

050.031
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 9,50
Inclusief BTW

 

Contour bloedglucose meter kopen?

Ontdek de nauwkeurigheid en gebruiksvriendelijkheid van de Contour bloedglucose meter

Ben je op zoek naar een betrouwbare en handige bloedglucose meter? Overweeg dan de aanschaf van de Contour bloedglucose meter. Deze meter is ontworpen om mensen met diabetes te helpen bij het regelmatig en eenvoudig meten van hun bloedsuikerspiegel.

Welke teststrips heb ik nodig voor de Contour glucosemeter?

Voor de Contour bloedglucose meter heb je de contour teststrips nodig. Gebruik niet de Contour TS/Contour Plus of Contour next teststrips! Het model van de meter bepaalt welke teststrips geschikt zijn. Bij het kopen van de Contour bloedglucose meter kun je ervoor zorgen dat de juiste teststrips worden meegeleverd of apart worden aangeschaft. Controleer altijd de compatibiliteit van de teststrips met de specifieke meter.

Wat is het verschil tussen de Contour en Contour PLUS bloedglucosemeter?

De Contour en Contour PLUS zijn beide bloedglucosemeters van hetzelfde merk, maar er zijn enkele verschillen tussen de twee modellen: Functionaliteit: De Contour PLUS biedt extra functies zoals een tweede kans op bloed aanbrengen en een slimme lichtsensor die automatisch het display verlicht bij weinig licht. Dit maakt het gebruiksgemak nog groter. Gegevensbeheer: De Contour PLUS heeft geavanceerdere gegevensbeheermogelijkheden, zoals het markeren van maaltijden en het toevoegen van opmerkingen bij metingen. Dit kan helpen bij het beter begrijpen en beheren van de bloedsuikerspiegel. Het is belangrijk om te bepalen welk model het beste past bij je behoeften en voorkeuren. Beide meters zijn echter van hoge kwaliteit en bieden betrouwbare bloedsuikermetingen.

Bestel nu de Contour bloedglucose meter voor eenvoudige en betrouwbare metingen

Als je op zoek bent naar een bloedglucose meter die nauwkeurigheid en gebruiksgemak biedt, kies dan voor de Contour bloedglucose meter. Bestel nu de Contour meter en voeg dit essentiële instrument toe aan je diabetesbeheer. Ervaar de betrouwbaarheid, functionaliteit en gegevensbeheermogelijkheden van de Contour bloedglucose meter voor een beter inzicht in je bloedsuikerspiegel.

Dit is de verbeterde versie van de CONTOUR meter die u wellicht in het verleden al eens heeft gebruikt. De meter is aangepast en voldoet aan de strengere Europese veiligheidseisen EN ISO 15197:2015 maar werkt exact op de voor u vertrouwde manier en werkt met dezelfde teststrips. Het enige zichtbare verschil is de kleur. Voorheen had u wellicht een blauwe/paarse/oranje of groene Contour. De nieuwe CONTOUR® meter is alleen in het zwart verkrijgbaar.

  • Groot, makkelijk af te lezen display
  • Groot, praktische bedieningsknoppen
  • Eenvoudig door de resultaten op en neer scrollen
  • Coderen van de meter is niet nodig
  • Persoonlijk instelling voor hypo/hyper
  • Maaltijdmarkering
  • Geheugen voor 480 testresultaten
  • Gemiddelden voor 7, 14, 30 dagen
  • Startpakket bevat de verbeterde Microlet Next prikpen
Merk
Contour
Kleur
Zwart
Fabrikant
Bayer
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Medisch Hulpmiddel
Ja
Taal Handleiding
NL
Meting
Glucose
Prijs
€ 0,00 - € 9,99

De startsets van www.dia-centrum.nl voldoen aan de huidige eisen en hebben allen een groot gebruikersgemak.


De inhoud is:

Aantal Omschrijving
1 Contour Glucosemeter
1 Contour 5 Teststrippen
1 5 Microlet Lancetten
1 Contour Next Prikpen
1 Handleiding
1 Opbergtasje

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: