DARO hoofdpijnpoeders 20 stuks

DARO hoofdpijnpoeders 20 stuks

350.622641
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 5,35
Inclusief BTW

 

Daro Hoofdpijnpoeders kopen?

Ben je op zoek naar snelle verlichting bij hoofdpijn? Overweeg dan Daro Hoofdpijnpoeders. Deze poeders zijn speciaal ontworpen om snel en doeltreffend hoofdpijn te verlichten, zodat je snel weer kunt genieten van je dag. 

Waarom Daro Hoofdpijnpoeders?

Daro Hoofdpijnpoeders zijn een bekende en vertrouwde keuze als het gaat om pijnverlichting bij hoofdpijn. Deze poeders bevatten een combinatie van actieve ingrediënten, waaronder paracetamol en propyfenazon, die bekend staan om hun effectiviteit bij het verlichten van hoofdpijn.

Voordelen van Daro Hoofdpijnpoeders:

  1. Snelwerkend: Een van de grootste voordelen van Daro Hoofdpijnpoeders is hun snelle werking. De poedervorm zorgt voor een snellere opname in het lichaam, waardoor je snel verlichting kunt ervaren bij hoofdpijn.

  2. Effectieve pijnverlichting: De combinatie van paracetamol en propyfenazon biedt doeltreffende pijnverlichting bij verschillende soorten hoofdpijn, waaronder spanningshoofdpijn en migraine.

  3. Handige verpakking: Daro Hoofdpijnpoeders zijn verpakt in handige sachets die gemakkelijk mee te nemen zijn, zodat je ze altijd bij de hand hebt wanneer hoofdpijn toeslaat.

  4. Bewezen kwaliteit: Daro is een vertrouwd merk dat al jarenlang bekend staat om de kwaliteit en effectiviteit van zijn producten.

Werkingsmechanisme van Paracetamol en Propyfenazon

Paracetamol en propyfenazon zijn twee actieve ingrediënten die samenwerken om hoofdpijn te verlichten. Paracetamol staat bekend om zijn vermogen om pijn en koorts te verminderen, terwijl propyfenazon een krachtige pijnstiller is die specifiek effect heeft op hoofdpijn. Samen helpen deze ingrediënten om de pijn te verminderen en je weer comfortabel te laten voelen.

Voor welke leeftijd is Daro Hoofdpijnpoeders geschikt?

Daro Hoofdpijnpoeders zijn geschikt voor volwassenen vanaf 18 jaar oud. Ze zijn niet geschikt voor kinderen onder deze leeftijd. Het is belangrijk om de aanbevolen dosering te volgen, zoals vermeld in de bijsluiter. Het overschrijden van de aanbevolen dosis kan schadelijk zijn voor je gezondheid.

Niet geschikt voor kinderen

Hoewel Daro Hoofdpijnpoeders effectief zijn bij volwassenen, mogen ze niet worden gebruikt bij kinderen jonger dan 18 jaar. Kinderen hebben specifieke behoeften als het gaat om pijnverlichting, en het gebruik van dit product bij kinderen kan leiden tot ongewenste bijwerkingen of complicaties. Raadpleeg altijd een arts of apotheker voor advies over pijnverlichting bij kinderen.

Daro Hoofdpijnpoeders kopen

Nu je meer weet over Daro Hoofdpijnpoeders en waarom ze een uitstekende keuze zijn voor hoofdpijnverlichting, ben je wellicht geïnteresseerd in waar je dit product veilig en gemakkelijk kunt kopen. Wij begrijpen we het belang van snelle en effectieve pijnverlichting bij hoofdpijn.

Voor welke leeftijd is Daro Hoofdpijnpoeders geschikt?

Daro Hoofdpijnpoeders is geschikt voor volwassenen vanaf 18 jaar oud. Het is belangrijk om de aanbevolen dosering te volgen, zoals vermeld in de bijsluiter. Het overschrijden van de aanbevolen dosis kan leiden tot bijwerkingen van paracetamol, zoals leverproblemen.

Hoeveel Paracetamol per dag met Daro Hoofdpijnpoeders?

De volgende dosering wordt aangeraden bij Daro Hoofdpijnpoeders:

De aanbevolen dosering is voor volwassenen: 1 sachet per keer, maximaal 6 sachets per etmaal. Daro Hoofdpijnpoeders is niet geschikt voor kinderen. 

Lees voor gebruik de bijsluiter. 

RVG-nummer: 01670

Merk
DARO
Toedieningsvorm
Poeder
Actieve stof
Paracetamol
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
20 Stuks

Waarom je UAD geneesmiddelen bestellen bij www.dia-centrum.nl?

  • Betrouwbaarheid: www.dia-centrum.nl is een betrouwbare online drogisterij met een uitstekende staat van dienst. We leveren hoogwaardige producten en zorgen ervoor dat ze veilig bij je worden bezorgd. Meer dan 7500 positieve reviews vanuit onze klanten.
  • Ruime beschikbaarheid: We bieden alleen hoogwaardige en bekende UAD & AV middelen aan, zodat je altijd toegang hebt tot effectieve geneesmiddelen..
  • Snelle levering: Besteld voor 16:30, volgende dag afgeleverd.
  • Discrete verpakking: We respecteren je privacy en zorgen voor discrete verpakkingen bij al onze bestellingen.
  • Klantenservice: Onze vriendelijke en deskundige drogisten staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het vinden van de juiste oplossing.

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: