Dexcom G6 Sensor (3 Sensoren)
Dexcom G6 Sensor (3 Sensoren)
Dexcom G6 Sensor (3 Sensoren)
Dexcom G6 Sensor (3 Sensoren)

Dexcom G6 Sensor (3 Sensoren)

DX.G6
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 239,75
Inclusief BTW

Hoeveelheid Eenheidskorting U bespaart
5 5% € 59,94
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
5 5% € 227,76
 

Dexcom G6 Sensor kopen?

Betrouwbare continue glucosemonitoring met Dexcom G6 Sensor

Overweeg je de Dexcom G6 Sensor te kopen? Een uitstekende keuze! Deze geavanceerde sensor biedt betrouwbare continue glucosemonitoring (CGM) voor mensen met diabetes. Met de Dexcom G6 Sensor kun je je glucosewaarden nauwkeurig en gemakkelijk in de gaten houden, wat resulteert in een betere controle over je diabetes.

Real-time glucosewaarden en trends

Dexcom G6 Sensor biedt real-time glucosewaarden en trends, zodat je direct inzicht hebt in je glucoselevels. Het systeem meet je glucose elke 5 minuten en stuurt deze informatie draadloos naar een ontvanger of je smartphone. Hierdoor kun je snel actie ondernemen bij hoge of lage glucosewaarden en kun je trends in je glucoselevels identificeren.

Eenvoudige en pijnloze applicatie

De Dexcom G6 Sensor is eenvoudig aan te brengen en veroorzaakt minimale ongemakken. De sensor wordt op de huid geplaatst met behulp van een applicator, zonder dat daarbij een vingerprik nodig is. Dit betekent dat je regelmatig je glucose kunt controleren zonder de pijn en ongemak van traditionele bloedglucosemeters.

Lange gebruiksduur en waterbestendigheid

Een van de voordelen van de Dexcom G6 Sensor is de lange gebruiksduur van 10 dagen. Je kunt de sensor dus gedurende langere tijd dragen zonder deze te vervangen. Daarnaast is de sensor waterbestendig, waardoor je kunt zwemmen, douchen en sporten zonder dat dit de metingen beïnvloedt.

Waarom Dexcom G6 Sensor gebruiken?

Betere glucosecontrole en zelfmanagement

Dexcom G6 Sensor biedt een betere glucosecontrole en zelfmanagement voor mensen met diabetes. Door real-time glucosewaarden en trends te volgen, kun je je diabetes effectiever beheren en beter inspelen op veranderingen in je glucoselevels. Dit helpt je om je bloedsuikerspiegel binnen het gewenste bereik te houden en je algemene gezondheid te verbeteren.

Verbeterde levenskwaliteit

Met de Dexcom G6 Sensor kun je genieten van een verbeterde levenskwaliteit. Je kunt je glucosewaarden controleren zonder het ongemak van frequente vingerprikken en bloedglucosemetingen. Daarnaast biedt het systeem gemoedsrust en gereduceerde stress, omdat je altijd op de hoogte bent van je glucoselevels en snel kunt reageren op eventuele veranderingen.

Flexibiliteit en gemak

Dexcom G6 Sensor biedt flexibiliteit en gemak in het dagelijks leven. Het systeem is compatibel met een ontvanger en smartphone-apps, waardoor je je glucosewaarden kunt bekijken op het apparaat van je keuze. Daarnaast ontvang je meldingen bij hypo- en hyperglycemie, waardoor je tijdig maatregelen kunt nemen om je glucoselevels te corrigeren.

Wanneer Dexcom G6 Sensor gebruiken?

Dexcom G6 Sensor is geschikt voor mensen met diabetes type 1 en type 2 die behoefte hebben aan continue glucosemonitoring. Het kan worden gebruikt in verschillende situaties, waaronder dagelijkse activiteiten, werk, sport en slapen. Het biedt een waardevolle tool voor het monitoren en beheren van je glucoselevels, ongeacht je levensstijl of dagelijkse routine.

Inhoud

  • 3x Sensor (Elke sensor heeft een levensduur van 10 dagen)
  • 3x Applicator (Wordt gebruikt bij het aanbrengen op de huid.
Merk
Dexcom
Kleur
Grijs
Paars
Fabrikant
Dexcom
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Medisch Hulpmiddel
Ja
Meting
Glucose
Prijs
€ 150,00 - € 299,99
Inhoud
3 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: