Dexcom G6 Transmitter
Dexcom G6 Transmitter
Dexcom G6 Transmitter
Dexcom G6 Transmitter
Dexcom G6 Transmitter
Dexcom G6 Transmitter

Dexcom G6 Transmitter

DX.TR
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 136,25
Inclusief BTW

 

Dexcom G6 transmitter kopen?

Upgrade je Dexcom G6-systeem met een nieuwe transmitter

Overweeg je de Dexcom G6 transmitter te kopen? Een slimme keuze! Met deze transmitter kun je je bestaande Dexcom G6 CGM-systeem upgraden en profiteren van nauwkeurige en betrouwbare continue glucosemonitoring. Als je huidige transmitter aan vervanging toe is of als je een reserve-exemplaar wilt hebben, is het tijd om de Dexcom G6 transmitter aan te schaffen.

Naadloze integratie en betrouwbare metingen

De Dexcom G6 transmitter zorgt voor een naadloze integratie met het Dexcom G6 CGM-systeem. Het werkt samen met de sensor om je glucosewaarden nauwkeurig te meten en deze draadloos naar je ontvanger of smartphone te verzenden. Je kunt erop vertrouwen dat de Dexcom G6 transmitter betrouwbare en real-time gegevens levert voor een effectieve controle van je diabetes.

Lange levensduur en eenvoudige vervanging

De Dexcom G6 transmitter heeft een lange levensduur van drie maanden. Dit betekent dat je gedurende deze periode geen zorgen hoeft te maken over het vervangen van de transmitter. Wanneer het tijd is om de transmitter te vervangen, kun je dit eenvoudig doen met de bijgeleverde instructies. Het is een snelle en probleemloze procedure die je in staat stelt om zonder onderbreking door te gaan met je continue glucosemonitoring.

Compatibiliteit en gebruiksgemak

De Dexcom G6 transmitter is compatibel met het Dexcom G6-systeem, inclusief de Dexcom G6 sensor en ontvanger of smartphone-app. Het is ontworpen voor gebruiksgemak, met een eenvoudige installatie en bediening. Je kunt de transmitter gemakkelijk activeren en koppelen met je systeem, zodat je snel weer aan de slag kunt met het monitoren van je glucosewaarden.

Waarom Dexcom G6 transmitter gebruiken?

Continue en betrouwbare glucosemonitoring

Met de Dexcom G6 transmitter kun je genieten van continue en betrouwbare glucosemonitoring. De transmitter werkt samen met de Dexcom G6 sensor om je glucosewaarden nauwkeurig te meten en je real-time gegevens te leveren. Dit stelt je in staat om je diabetes effectiever te beheren en betere beslissingen te nemen met betrekking tot je voeding, medicatie en levensstijl.

Flexibiliteit en vrijheid

De Dexcom G6 transmitter biedt flexibiliteit en vrijheid in je dagelijks leven. Je kunt je glucosewaarden controleren zonder de noodzaak van frequente vingerprikken, wat zorgt voor meer gemak en comfort. Daarnaast kun je de gegevens draadloos ontvangen op je ontvanger of smartphone, waardoor je de vrijheid hebt om je glucosewaarden te bekijken waar en wanneer je maar wilt.

Verbeterde gezondheidsresultaten

Door de Dexcom G6 transmitter te gebruiken, kun je je gezondheidsresultaten verbeteren. Continue glucosemonitoring stelt je in staat om trends en patronen in je glucosewaarden te identificeren, waardoor je beter kunt begrijpen hoe voeding, lichaamsbeweging, medicatie en stress je glucose beïnvloeden. Met deze waardevolle informatie kun je aanpassingen maken om je diabetesbeheer te optimaliseren.

Hoe vervang ik de transmitter van de Dexcom G6?

Het vervangen van de transmitter van de Dexcom G6 is een eenvoudig proces. Volg deze stappen om de transmitter te vervangen: Verwijder de oude transmitter voorzichtig van de sensor. Maak het gebied schoon waar de nieuwe transmitter zal worden geplaatst. Haal de nieuwe transmitter uit de verpakking en verwijder de beschermlaag. Plaats de nieuwe transmitter stevig op de sensor. Zorg ervoor dat deze goed vastklikt. Activeer de nieuwe transmitter volgens de instructies in de handleiding van Dexcom G6. Koppel de nieuwe transmitter met je Dexcom G6-systeem, inclusief de ontvanger of smartphone-app. Controleer of de verbinding tot stand is gebracht en de gegevensstroom correct werkt. Je bent nu klaar om weer gebruik te maken van je Dexcom G6 CGM-systeem met de nieuwe transmitter. Houd er rekening mee dat je de oude transmitter op een veilige manier moet verwijderen volgens de juiste afvalprocedures.

Merk
Dexcom
Kleur
Grijs
Fabrikant
Dexcom
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Meting
Glucose
Prijs
€ 100,00 - € 149,99
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: