Diatesse XPER Ketonenstrips 10 stuks
Diatesse XPER Ketonenstrips 10 stuks
Diatesse XPER Ketonenstrips 10 stuks
Diatesse XPER Ketonenstrips 10 stuks

Diatesse XPER Ketonenstrips 10 stuks

060.1433
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 15,19
Inclusief BTW

Diatesse XPER Ketonen teststrips verpakt per 10 stuks voor het meten van uw hoeveelheid ketonen. Alleen geschikt voor de Diatesse XPER bloedglucosemeter. 

 

De Diatesse XPER bloedsuikermeter heeft de mogelijkheid om ook ketonen te meten. Bij een inspanning verbruikt ons lichaam suikers. Soms kunnen dit ook vetten zijn.

Bij het verbruik van vetten ontstaan ketonen. Deze ketonen kunnen, mits in grote hoeveel- heden, ons bloed verzuren. Een verhoogde ketonenspiegel noemt men een “ketose”. Een sterk verhoogde ketonenspiegel, inclusief de verzuring, noemt men een “ketoacidose”

Aangezien een ketoacidose in combinatie met diabetes kan leiden tot een diabetische coma is het meten van ketonen onder speciale omstan- digheden sterk aan te raden. Zeker als er ook nog sprake is van ziekte en/of koorts en braken.U dient tevens uw zorgverlener te raadplegen!

Waarom ketonen meten?

Bij lichamelijke inspanning verbruikt ons lichaam suikers(Glucose) of vetten. Bij het verbruik van lichaamsvetten ontstaan ketonen en in grote hoeveelheden kan dat uw bloed verzuren. Een verhoging in uw ketonenspiegel wordt ook wel een Ketoacidose genoemd. Aangezien een ketoacidose in combinatie met diabetes kan leiden tot een diabetische coma is het meten van ketonen onder speciale omstandigheden sterk aan te raden. U kunt anders ook bijvoorbeeld kijken naar het Ketogeen Dieet.

Merk
Diatesse
Fabrikant
Diatesse
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Medisch Hulpmiddel
Ja
Taal Handleiding
NL
Meting
Ketonen
Prijs
€ 10,00 - €19,99
Inhoud
10 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: