Diatesse XPER Ketonenstrips 10 stuks

Diatesse XPER Ketonenstrips 10 stuks
060.1433 | EAN: 8718692277847
Nieuw Product

€ 13,30incl BTW

- +

 
Meer informatie

De Diatesse XPER bloedsuikermeter heeft de mogelijkheid om ook ketonen te meten. Bij een inspanning verbruikt ons lichaam suikers. Soms kunnen dit ook vetten zijn.

Bij het verbruik van vetten ontstaan ketonen. Deze ketonen kunnen, mits in grote hoeveel- heden, ons bloed verzuren. Een verhoogde ketonenspiegel noemt men een “ketose”. Een sterk verhoogde ketonenspiegel, inclusief de verzuring, noemt men een “ketoacidose”

Aangezien een ketoacidose in combinatie met diabetes kan leiden tot een diabetische coma is het meten van ketonen onder speciale omstan- digheden sterk aan te raden. Zeker als er ook nog sprake is van ziekte en/of koorts en braken.U dient tevens uw zorgverlener te raadplegen!

Waarom ketonen meten?

Bij lichamelijke inspanning verbruikt ons lichaam suikers(Glucose) of vetten. Bij het verbruik van lichaamsvetten ontstaan ketonen en in grote hoeveelheden kan dat uw bloed verzuren. Een verhoging in uw ketonenspiegel wordt ook wel een Ketoacidose genoemd. Aangezien een ketoacidose in combinatie met diabetes kan leiden tot een diabetische coma is het meten van ketonen onder speciale omstandigheden sterk aan te raden. U kunt anders ook bijvoorbeeld kijken naar het Ketogeen Dieet.

Schrijf als eerste uw beoordeling !

Trusted Shops Reviews

Klantbeoordelingen en beoordelingen

Niemand heeft nog geen beoordeling geplaatst
in deze taal

No products

To be determined Shipping
€ 0,00 Total

Kassa

ClickCease