Digitemp thermometer 1ST

Digitemp thermometer 1ST

500.501
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 6,00
Inclusief BTW
Digitemp thermometer. Met deze thermometer kunt u gemakkelijk uw temperatuur meten zonder.........

 

Digitemp Thermometer: Precisie en veiligheid in 1

Met de Digitemp thermometer haal je niet alleen een precisie-instrument in huis, maar kies je ook voor veiligheid en gemak. Deze elektronische koortsthermometer laat je op een betrouwbare manier de temperatuur meten, zonder de zorgen om glas of kwik. Het grote, 4-cijferige digitale display biedt een duidelijk afleesbaar bereik van 32,00-42,00 °C, waardoor je snel inzicht krijgt in je gezondheidstoestand of die van je kinderen.

Deze kindvriendelijke thermometer is ontworpen met het oog op veiligheid: hij is onbreekbaar, kwikvrij, waterbestendig en eenvoudig te ontsmetten. Ideaal voor gezinnen, biedt de Digitemp een pieptoon bij voltooiing van de meting en een automatische uitschakelfunctie voor extra gemak. Dankzij de vervangbare batterijen ben je altijd verzekerd van een werkend apparaat wanneer je het nodig hebt.

Of je nu een nauwkeurige thermometer zoekt voor volwassenen of een betrouwbare oplossing voor het meten van de temperatuur bij kinderen, de Digitemp voldoet aan al je eisen. Zijn hoge nauwkeurigheid en gebruiksvriendelijke ontwerp maken het een essentiële toevoeging aan elke gezondheidskit. Kies voor de Digitemp en ervaar het gemak van een moderne, veilige en nauwkeurige manier van temperatuurmeting.

Productspecificaties Digitemp thermometer

  • Merk: Digitemp
  • Kleur: Wit
  • Toesteltype: Koortsthermometer
  • Temperatuur bereik: 32,00 - 42,00 ° C
Kleur
Wit
Fabrikant
Digitemp
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Meting
Mondthermometer
Rectaal thermometer
Prijs
€ 0,00 - € 9,99

Klanten die dit product kochten, kochten ook: