Diverse Diabetes Benodigdheden 

Pennaald, Diabetes Etui of Insulinepen kopen? Een stijvolle diabetes etui verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen. Huidverzorgingsproducten en voeding(supplementen) voor een beter welzijn.

 • Pennaald
  Pennaald

  Gebruikt u een insulinepen dan heeft u ook pennaalden nodig voor het toedienen van uw insuline. Verkrijgbaar in verschillende afmetingen en naalddiktes. Wij bieden een ruim assortiment pennaalden aan van bekende merken als Ypsomed, BD, Novofine en HT-One. De meeste pennaalden hebben een universele aansluiting en passen op alle insulinepennen waar andere pennaalden voor een bepaald type insulinepen geschikt zijn.

  Welke pennaald voor u het meest geschikt is hangt af van de gewenste lengte (in mm) of dikte (uitgedrukt in G, hoe hoger de G hoe dunner het naaldje). Bij gebruik van pennaalden is het altijd handig om een naaldcontainer te gebruiken.

 • Koeltassen
  Koeltassen

  Elite Bags Diabetes etui kopen? Modern en intelligent ontworpen voor een moderne look van een diabetes Etui of schoudertas. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Handig om mee te nemen naar werk of vakantie. Geschikt voor het opbergen van uw insuline, insulinepen, diabetes strips of lancetten.

 • Huidverzorging
  Huidverzorging

  Heeft u diabetes (diabetes type 1 of diabetes type 2), dan zullen klachten als een droge huid, droge ogen en een droge mond u bekend voorkomen. Voor de behandeling en het voorkomen van deze klachten bij diabetes zijn er producten speciaal ontwikkeld voor mensen met diabetes.

  Mensen met diabetes mellitus zijn erg gevoelig voor voetproblemen. Het is daarom van groot belang voldoende aandacht te besteden aan preventieve voetverzorging.

 • Insulinepen
  Insulinepen
 • Voeding
  Voeding
 • Controlevloeistof
  Controlevloeistof

  Controlevloeistof om uw bloedglucose meter te controleren.

No products

To be determined Shipping
€ 0,00 Total

Kassa

ClickCease