Dulcolax Bisacodyl 5mg 30 tabletten

Dulcolax Bisacodyl 5mg 30 tabletten

350.941773
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 4,86
Inclusief BTW

 

Dulcolax Kopen? Ontdek de voordelen van Dulcolax Bisacodyl tabletten

Ben je op zoek naar verlichting van obstipatie en darmklachten? Overweeg dan Dulcolax bisacodyl tabletten, een betrouwbaar en effectief product dat speciaal is ontworpen voor de behandeling van obstipatie en het bevorderen van een regelmatige stoelgang. 

Waarom Dulcolax Bisacodyl tabletten?

Dulcolax is een bekend merk als het gaat om de behandeling van obstipatie en het bevorderen van een regelmatige stoelgang. Dulcolax Bisacodyl tabletten bieden de volgende voordelen:

1. Effectieve verlichting van obstipatie

Een van de belangrijkste voordelen van Dulcolax Bisacodyl tabletten is de effectieve verlichting van obstipatie. Het actieve ingrediënt, bisacodyl, stimuleert de darmen en bevordert de beweging van de darmen, wat leidt tot een soepelere stoelgang.

2. Geschikt voor kortdurend gebruik

Dulcolax Bisacodyl tabletten zijn ontworpen voor kortdurend gebruik en kunnen helpen bij het doorbreken van tijdelijke obstipatie. Ze zijn handig als je last hebt van onregelmatige stoelgang en snel verlichting zoekt.

3. Handige tabletten

Dulcolax Bisacodyl tabletten zijn gemakkelijk in te nemen en kunnen worden ingenomen met water. Ze zijn handig voor gebruik thuis of onderweg, waardoor ze een handige keuze zijn voor mensen met een drukke levensstijl.

Voordelen van Dulcolax

Hier zijn de belangrijkste voordelen van Dulcolax Bisacodyl tabletten in een overzicht:

  • Effectieve verlichting van obstipatie
  • Geschikt voor kortdurend gebruik
  • Handige tabletvorm voor gemakkelijke inname

Bisacodyl ervaringen

Veel mensen hebben positieve ervaringen gedeeld met het gebruik van Dulcolax Bisacodyl tabletten om obstipatie te verlichten en een regelmatige stoelgang te bevorderen. Hier zijn enkele van de ervaringen die mensen hebben gedeeld:

  • "Dulcolax tabletten hebben me echt geholpen bij mijn obstipatieproblemen. Ze werken snel en ik voel me opgelucht na gebruik."
  • "Ik gebruik Dulcolax Bisacodyl tabletten af en toe wanneer mijn stoelgang traag is. Ze zijn betrouwbaar en ik kan altijd rekenen op een effectieve werking."
  • "Dulcolax is mijn go-to product voor het bevorderen van een regelmatige stoelgang. Het is gemakkelijk in te nemen en ik voel me beter na gebruik."

Dit zijn slechts enkele van de positieve ervaringen van mensen die Dulcolax Bisacodyl tabletten hebben gebruikt om hun obstipatieproblemen aan te pakken.

Wat is de dosering van Dulcolax 5mg tablet?

De volgende dosering wordt aangeraden bij Dulcolax tabletten:

Obstipatie: Evenals andere darmprikkelende middelen, mag Dulcolax in principe niet langer dan drie
achtereenvolgende dagen worden gebruikt. Het wordt aangeraden om met de laagste dosis te starten. De dosis kan aangepast worden tot de maximale aanbevolen dosis om een regelmatige stoelgang te verkrijgen. De aangegeven dosering mag niet worden overschreden.
De aanbevolen dosering is:
Volwassenen: 1 - 2 tabletten (5 - 10 mg) per dag.
Gebruik bij kinderen
Kinderen boven de 10 jaar: 1 - 2 tabletten (5 - 10 mg) per dag.
Kinderen van 2 - 10 jaar: 1 tablet (5 mg) per dag
Dulcolax tabletten mogen niet worden gebruikt door kinderen jonger dan 2 jaar

Lees voor gebruik de bijsluiter

Samenstelling: Werkzame stoffen:  Een zetpil bevat 5 mg bisacodyl
Hulpstoffen:  LACTOSE, gedroogd maïszetmeel, oplosbaar zetmeel, glycerol, magnesiumstearaat, sucrose (sacharose), talk, acacia, titaandioxide (E171), methacrylzuurmethylmethacrylaat copolymeer (1:1) en methacrylzuur-methylmethacrylaat copolymeer (1:2), castorolie, macrogol 6000, geel ijzeroxide (E172), schellak (E904), witte bijenwas (E901), carnaubawas (E903)

RVG-nummer: 3843

Merk
Dulcolax
Toedieningsvorm
Tablet
Actieve stof
Bisacodyl
Fabrikant
Healthypharm
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
30 Stuks

Bijbehorende producten