Freestyle Precision B-Ketonen 10 strips

Freestyle Precision B-Ketonen 10 strips

60.0428
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 28,95
Inclusief BTW

Freestyle Precision B-Ketonen Teststrips voor de Freestyle Precision bloedglucosemeter en het meten van de hoeveelheid ketonen in uw bloed. Individueel verpakt in folie. De meting wordt uitgevoerd met slechts 1,5 ul bloed in snel 10 seconden.

 

Freestyle Precision ketonen teststrips kopen? Betrouwbare meting van ketonen met Freestyle Precision

Als u op zoek bent naar betrouwbare ketonen teststrips om uw ketonenwaarden te meten, dan zijn de Freestyle Precision ketonen teststrips de ideale keuze. Deze teststrips bieden nauwkeurige en betrouwbare metingen, waardoor u waardevolle informatie krijgt over uw ketosestatus en metabole gezondheid. Met de Freestyle Precision ketonen teststrips kunt u eenvoudig uw ketonenwaarden controleren.

Waarom Freestyle Precision ketonen teststrips gebruiken?

Freestyle Precision is een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige producten op het gebied van diabetesmanagement. Hier zijn enkele redenen waarom u zou moeten kiezen voor Freestyle Precision ketonen teststrips:

  • Nauwkeurigheid: De Freestyle Precision ketonen teststrips bieden een hoge nauwkeurigheid bij het meten van ketonen, zodat u kunt vertrouwen op de betrouwbaarheid van de resultaten.
  • Snelheid: Met de Freestyle Precision ketonen teststrips krijgt u binnen enkele seconden resultaten, waardoor u direct inzicht krijgt in uw ketonenwaarden.
  • Eenvoudig in gebruik: De Freestyle Precision ketonen teststrips zijn eenvoudig te gebruiken en vereisen geen speciale vaardigheden of training.
  • Betrouwbaarheid: Freestyle Precision is een vertrouwd merk dat wordt aanbevolen door professionals in de gezondheidszorg.

Welke waarden meten de Freestyle Precision B-ketonen teststrips?

De Freestyle Precision B-ketonen teststrips meten de concentratie van ketonen in uw bloed. Ketonen zijn chemische stoffen die worden geproduceerd wanneer het lichaam vetten afbreekt voor energie. De Freestyle Precision B-ketonen teststrips meten specifiek het gehalte aan beta-hydroxybutyraat (BHB) in uw bloed, wat een betrouwbare indicator is van uw ketonenstatus.

Met de Freestyle Precision ketonen teststrips kunt u regelmatig uw ketonenwaarden controleren en inzicht krijgen in uw metabole toestand. Dit is vooral belangrijk voor mensen die een ketogeen dieet volgen, atleten die hun prestaties willen verbeteren of mensen die hun gezondheid en gewichtsverliesdoelen willen ondersteunen.

Bestel vandaag nog uw Freestyle Precision ketonen teststrips

Wilt u betrouwbare ketonen teststrips van hoogwaardige kwaliteit? Bestel dan vandaag nog uw Freestyle Precision ketonen teststrips en zorg voor een nauwkeurige meting van uw ketonenwaarden. Met de Freestyle Precision ketonen teststrips kunt u gemakkelijk uw ketosestatus controleren en uw gezondheidsdoelen bereiken. Kies voor de betrouwbaarheid en kwaliteit van Freestyle Precision en houd uw ketonen onder controle.

Freestyle Precision B-Ketonen Teststrips voor de Freestyle Precision (niet in de handel) en Freestyle Precision Neo bloedglucosemeter. Individueel verpakt in folie. De meting wordt uitgevoerd met slechts 1,5 ul bloed in circa 10-15 seconden. Met de FreeStyle Precision B-Ketonen teststrip meet u de hoeveelheid ketonen in het bloed. Urine opvangen is dan dus niet meer nodig en de meting is meer betrouwbaar.

  • Individueel verpakt
  • Snelle meting (Testduur 10-15 seconden)
  • Bloeddruppel: 1,5 µL
  • Automatische codering
  • ISO 15197 (2013)

Waarom ketonen meten?

Bij lichamelijke inspanning verbruikt ons lichaam suikers(Glucose) of vetten. Bij het verbruik van lichaamsvetten ontstaan ketonen en in grote hoeveelheden kan dat uw bloed verzuren. Een verhoging in uw ketonenspiegel wordt ook wel een Ketoacidose genoemd. Aangezien een ketoacidose in combinatie met diabetes kan leiden tot een diabetische coma is het meten van ketonen onder speciale omstandigheden sterk aan te raden. U kunt anders ook bijvoorbeeld kijken naar het Ketogeen Dieet.

Merk
Freestyle
Fabrikant
Abbott
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Medisch Hulpmiddel
Ja
Taal Handleiding
NL
Meting
Ketonen
Prijs
€ 20,00 - € 29,99
Inhoud
10 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: