Freestyle Precision B-Ketonen 10 strips

Freestyle Precision B-Ketonen 10 strips

60.0428
Op Voorraad
€ 26,56

€ 26,56 excl. BTW

Freestyle Precision B-Ketonen Teststrips voor de Freestyle Precision bloedglucosemeter en het meten van de hoeveelheid ketonen in uw bloed. Individueel verpakt in folie. De meting wordt uitgevoerd met slechts 1,5 ul bloed in snel 10 seconden.

 

Freestyle Precision B-Ketonen Teststrips voor de Freestyle Precision (niet in de handel) en Freestyle Precision Neo bloedglucosemeter. Individueel verpakt in folie. De meting wordt uitgevoerd met slechts 1,5 ul bloed in circa 10-15 seconden. Met de FreeStyle Precision B-Ketonen teststrip meet u de hoeveelheid ketonen in het bloed. Urine opvangen is dan dus niet meer nodig en de meting is meer betrouwbaar.

  • Individueel verpakt
  • Snelle meting (Testduur 10-15 seconden)
  • Bloeddruppel: 1,5 µL
  • Automatische codering
  • ISO 15197 (2013)

Waarom ketonen meten?

Bij lichamelijke inspanning verbruikt ons lichaam suikers(Glucose) of vetten. Bij het verbruik van lichaamsvetten ontstaan ketonen en in grote hoeveelheden kan dat uw bloed verzuren. Een verhoging in uw ketonenspiegel wordt ook wel een Ketoacidose genoemd. Aangezien een ketoacidose in combinatie met diabetes kan leiden tot een diabetische coma is het meten van ketonen onder speciale omstandigheden sterk aan te raden. U kunt anders ook bijvoorbeeld kijken naar het Ketogeen Dieet.

Merk
Abbott
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Medisch Hulpmiddel
Ja
Taal Handleiding
NL
Meting
Ketonen
Prijs
€ 20,00 - € 29,99
Inhoud
10 Stuks

Klanten die dit product kochten, kochten ook: