Glucofix Tech B-Ketonen 10 Strips

Glucofix Tech B-Ketonen 10 Strips

060.1431
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 15,75
Inclusief BTW

Ketonen Teststrips voor zelfcontrole van bloedketonenwaarde voor de Glucofix Tech-B bloedglucosemeter. U meet met slechts 0,8 µL bloed. Automatische codering. Verpakt per 10 ketonen strips.

 

Glucofix Tech Ketonen strips kopen? Betrouwbare meting van ketonen met Glucofix Tech

Als u op zoek bent naar betrouwbare ketonenstrips om uw ketonenniveaus te meten, dan zijn de Glucofix Tech Ketonen strips de perfecte keuze. Deze strips bieden nauwkeurige en snelle metingen van ketonen, waardoor u waardevolle informatie krijgt over uw metabole gezondheid en ketosestatus. Met de Glucofix Tech Ketonen strips kunt u eenvoudig en betrouwbaar uw ketonenwaarden in de gaten houden.

Waarom Glucofix Tech Ketonen strips gebruiken?

Glucofix Tech is een vertrouwd merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige producten op het gebied van bloedglucose- en ketonendiagnostiek. Hier zijn enkele redenen waarom u zou moeten kiezen voor Glucofix Tech Ketonen strips:

  • Nauwkeurigheid: De Glucofix Tech Ketonen strips bieden een hoge nauwkeurigheid bij het meten van ketonen, zodat u kunt vertrouwen op de betrouwbaarheid van de resultaten.
  • Snelheid: Met de Glucofix Tech Ketonen strips krijgt u binnen enkele seconden resultaten, waardoor u direct inzicht krijgt in uw ketonenwaarden.
  • Eenvoudig in gebruik: De Glucofix Tech Ketonen strips zijn eenvoudig te gebruiken en vereisen geen speciale vaardigheden of training.
  • Brede compatibiliteit: De Glucofix Tech Ketonen strips zijn compatibel met de Glucofix Tech bloedglucosemeter, waardoor u een geïntegreerd systeem heeft voor het meten van zowel glucose als ketonen.

Welke waarden meten de Glucofix Tech Ketonen strips?

De Glucofix Tech Ketonen strips meten de concentratie van ketonen in uw bloed. Ketonen zijn chemische stoffen die worden geproduceerd wanneer het lichaam vetten afbreekt voor energie. De Glucofix Tech Ketonen strips meten specifiek het gehalte aan beta-hydroxybutyraat (BHB) in uw bloed, wat een betrouwbare indicator is van uw ketonenstatus.

Met de Glucofix Tech Ketonen strips kunt u regelmatig uw ketonenwaarden controleren en inzicht krijgen in uw metabole toestand. Dit is vooral belangrijk voor mensen die een ketogeen dieet volgen, atleten die hun prestaties willen verbeteren of mensen die hun gezondheid en gewichtsverliesdoelen willen ondersteunen.

Bestel vandaag nog uw Glucofix Tech Ketonen strips

Wilt u betrouwbare ketonenstrips van hoogwaardige kwaliteit? Bestel dan vandaag nog uw Glucofix Tech Ketonen strips en zorg voor een nauwkeurige meting van uw ketonenwaarden. Met de Glucofix Tech Ketonen strips kunt u gemakkelijk uw ketosestatus controleren en uw gezondheidsdoelen bereiken. Kies voor de betrouwbaarheid en kwaliteit van Glucofix Tech en houd uw ketonen onder controle.

Teststrips voor zelfcontrole van bloedketonenwaarde. Met de Glucofix Tech 2K meter. De strips zijn per stuk verpakt en eenvoudig te gebruiken. U meet met slechts 0,8 µL bloed. Automatische codering.

Inhoud

  • 10 teststrips
  • Handleiding (Nederlands)
  • Resultaat binnen 8 seconden
  • Automatische Codering
  • Strips individueel verpakt

Waarom ketonen meten?

Bij lichamelijke inspanning verbruikt ons lichaam suikers(Glucose) of vetten. Bij het verbruik van lichaamsvetten ontstaan ketonen en in grote hoeveelheden kan dat uw bloed verzuren. Een verhoging in uw ketonenspiegel wordt ook wel een Ketoacidose genoemd. Aangezien een ketoacidose in combinatie met diabetes kan leiden tot een diabetische coma is het meten van ketonen onder speciale omstandigheden sterk aan te raden. U kunt anders ook bijvoorbeeld kijken naar het Ketogeen Dieet.

Merk
Glucofix
Fabrikant
A. Menarini
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Medisch Hulpmiddel
Ja
Taal Handleiding
NL
Meting
Ketonen
Prijs
€ 10,00 - €19,99
Inhoud
10 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: