Hartmann Peha-Soft Guard ntril...

Hartmann Peha-Soft Guard ntril handschoenen 100 stuks

9422003
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 10,83
Inclusief BTW
Maat

Hoeveelheid Eenheidskorting U bespaart
10 5% € 5,41
50 10% € 54,15
100 15% € 162,44
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
10 5% € 10,29
50 10% € 9,75
100 15% € 9,21
 

Peha-Soft Guard nitril handschoenen blauw kopen? Uitstekende bescherming tot aan de elleboog

Waarom Peha-Soft Nitril Guard handschoenen blauw?

Wanneer het aankomt op de bescherming van patiënten en gebruikers tegen infecties, bacteriën en virussen, is het van het grootste belang om te investeren in hoogwaardige persoonlijke beschermingsmiddelen. Peha-Soft Nitril Guard Handschoenen bieden een betrouwbare en effectieve oplossing, vooral in situaties waar extra bescherming tot aan de bovenkant van de arm vereist is. 

Uitgebreide bescherming voor veeleisende situaties

 1. Lange Wegwerphandschoenen: De Peha-Soft Nitril Guard Handschoenen zijn ontworpen om tot aan de bovenkant van de arm te reiken. Dit maakt ze bijzonder geschikt voor situaties waar uitgebreide bescherming nodig is.

 2. Latex- en poedervrij: Deze handschoenen zijn latex- en poedervrij, waardoor ze geschikt zijn voor personen die gevoelig zijn voor latexallergieën. Ze verminderen ook het risico op allergische reacties veroorzaakt door handschoenpoeder.

 3. Certificeringen: Peha-Soft Nitril Guard Handschoenen voldoen aan verschillende internationale normen, waaronder EN 455, EN 420, EN 374, EN 16523, ASTM F1670 en ASTM F1671. Ze zijn gekwalificeerd als Persoonlijk Beschermingsmiddel categorie III.

Bescherming tegen ziektekiemen en virussen

Deze handschoenen bieden een effectieve barrière tegen ziektekiemen en virussen, wat cruciaal is in omgevingen waar hygiëne en infectiepreventie een prioriteit zijn. Ze zijn geschikt voor een breed scala aan toepassingen, waaronder:

 • Ziekenhuisomgeving: In ziekenhuizen, klinieken en andere zorginstellingen zijn Peha-Soft Nitril Guard Handschoenen essentieel voor het waarborgen van de veiligheid van zowel personeel als patiënten.

 • Laboratoriumgebruik: Bij laboratoriumwerkzaamheden waarbij direct contact met chemicaliën en desinfectiemiddelen vereist is, bieden deze handschoenen de juiste bescherming.

 • Schoonmaakwerk: Ze zijn ook geschikt voor schoonmaakwerkzaamheden met chemicaliën en desinfectiemiddelen, waarbij een hoge mate van bescherming tegen potentieel schadelijke stoffen nodig is.

 • Voedselbereiding: Peha-Soft Nitril Guard Handschoenen kunnen zelfs in direct contact met voedsel worden gebruikt, waardoor ze ideaal zijn voor toepassingen in de voedingsindustrie.

Peha Soft Nitril Guard handschoenen bestellen?

 • Betrouwbaarheid: Deze handschoenen bieden betrouwbare bescherming zonder concessies te doen aan het comfort.

 • Materiaal: Ze zijn gemaakt van hoogwaardig nitrilmateriaal dat zacht en flexibel is, zodat ze comfortabel gedragen kunnen worden.

 • Veiligheid: De handschoenen zijn ontworpen om te voldoen aan strikte normen en zijn gecertificeerd volgens internationale standaarden.

 • Kleurcodering: Peha-Soft Nitril Guard Handschoenen zijn verkrijgbaar in een reeks kleuren, waaronder blauw en paars, om te helpen bij visuele identificatie.

In situaties waar uitgebreide bescherming tot aan de bovenkant van de arm vereist is, bieden Peha-Soft Nitril Guard Handschoenen de perfecte oplossing. Ze zijn betrouwbaar, comfortabel en voldoen aan strenge normen voor veiligheid en bescherming. Of u nu werkt in de gezondheidszorg, in een laboratorium, in de schoonmaaksector of in de voedingsindustrie, deze handschoenen zullen aan uw eisen voldoen en bijdragen aan een veilige en hygiënische werkomgeving. Investeer in Peha-Soft Nitril Guard Handschoenen voor gemoedsrust en bescherming.

Specificaties Peha-Soft nitril handschoenen:

 • Verpakt per 100 stuks
 • Kleur: Paars
 • Normering: DIN EN 455, EN 374 en ASTM F1671.
 • Fabrikant: Hartmann
 • Verkrijgbaar in de maat XS t/m XL

 

Fabrikant
Hartmann
Handschoen Kwaliteit
ASTM F1671
Medisch EN374
Medisch EN455
Handschoen Kleur
Paars
Poedervrij
Ja
Handschoen materiaal
Nitril
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
100 Stuks
4052199309224

Bijbehorende producten