Hartmann Strampelpeter dagluier normaal 56 stuks
Hartmann Strampelpeter dagluier normaal 56 stuks
Hartmann Strampelpeter dagluier...
Hartmann Strampelpeter dagluier...

Hartmann Strampelpeter dagluier normaal 56 stuks

HT.1486101
In bestelling. Levering binnen 2-3 werkdagen.
€ 8,80
Inclusief BTW

 

Hartmann Strampelpeter dagluier: De perfecte keuze voor ouder en kind

Waarom Hartmann Strampelpeter dagluier maat 1 kopen?

Het welzijn en comfort van uw kind staan altijd bovenaan de lijst van prioriteiten als ouder. Het kiezen van de juiste luier voor uw baby is een essentiële beslissing, en de Hartmann Strampelpeter dagluier in maat 1 biedt tal van voordelen die uw kleintje en uzelf zullen waarderen. Hier is waarom u zou moeten overwegen om Hartmann Strampelpeter dagluiers in maat 1 te kopen.

Hoog absorberende vulling van celstofpulp

Een van de meest cruciale aspecten van een goede luier is het vermogen om vocht effectief te absorberen, om ervoor te zorgen dat uw kind zich de hele dag droog en comfortabel voelt. De Hartmann Strampelpeter dagluier maat 1 blinkt uit in dit opzicht, dankzij de hoog absorberende vulling van celstofpulp. Dit betekent dat zelfs bij langdurig gebruik, de luier betrouwbaar vocht vasthoudt en lekkage voorkomt.

Zacht Non-woven bedekt de oppervlakte volledig

Het comfort van uw kind staat centraal, en daarom is de oppervlakte van de Hartmann Strampelpeter dagluier in maat 1 volledig bedekt met zacht non-woven materiaal. Dit zorgt voor een aangename draagervaring en minimaliseert wrijving en irritatie op de tere huid van uw baby.

Verkrijgbaar in twee Varianten: Maat 1 & maat 2

Elke baby is uniek en kan andere behoeften hebben op verschillende leeftijden. Daarom biedt Hartmann Strampelpeter dagluier u de keuze tussen twee varianten: maat 1 en maat 2. Maat 1 is speciaal ontworpen voor pasgeborenen en jonge baby's, terwijl maat 2 geschikt is voor iets oudere kinderen. Hierdoor kunt u altijd de perfecte pasvorm en bescherming voor uw kleintje kiezen.

Geschikt voor incontinentie luiers

Naast het gebruik voor baby's zijn de Hartmann Strampelpeter dagluiers in maat 1 ook geschikt als incontinentie luiers voor volwassenen. Ze bieden dezelfde hoge absorptiecapaciteit en comfortabele pasvorm, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor iedereen die op zoek is naar incontinentieproducten van topkwaliteit.

De Hartmann Strampelpeter dagluier in maat 1 is de ideale keuze voor ouders die het allerbeste willen voor hun kinderen. Met de hoog absorberende vulling van celstofpulp, zacht non-woven materiaal en beschikbaarheid in twee maten, biedt deze dagluier zowel comfort als bescherming van topklasse. Of u nu een luier maat 1 nodig heeft voor uw pasgeborene of op zoek bent naar incontinentie luiers voor volwassenen, Hartmann Strampelpeter dagluiers zijn altijd een verstandige investering in het welzijn en comfort van uw dierbaren. Koop vandaag nog Hartmann Strampelpeter dagluiers maat 1 en ervaar het verschil dat hoogwaardige luiers kunnen maken.

Kleur
Wit
Fabrikant
Hartmann
BTW
9%
Geschikt voor
Kinderen
Volwassenen
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
56 Stuks

Bijbehorende producten