Iberogast vloeibaar tbv....

Iberogast vloeibaar tbv. spijsvertering 20ml

350.902064
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 9,74
Inclusief BTW

 

Iberogast kopen? Ontdek de Voordelen van Iberogast Druppels

Ben je op zoek naar een natuurlijke en effectieve oplossing voor spijsverteringsproblemen? Overweeg dan Iberogast, een bewezen kruidenmengsel dat al vele jaren wordt gebruikt om maag- en darmklachten te verlichten. n.

Waarom Iberogast?

  • Bewezen effectiviteit: Iberogast is gebaseerd op een unieke combinatie van negen geneeskrachtige kruidenextracten. Deze combinatie is zorgvuldig samengesteld om een breed scala aan spijsverteringsproblemen aan te pakken, waaronder maagpijn, opgeblazen gevoel, winderigheid, en indigestie. De krachtige werking van Iberogast is klinisch bewezen en wordt wereldwijd erkend.
  • Natuurlijke ingrediënten: Een van de belangrijkste voordelen van Iberogast is dat het volledig natuurlijk is. Dit betekent dat je geen synthetische chemicaliën of agressieve ingrediënten in je lichaam hoeft te brengen. De kruidenextracten in Iberogast zijn afkomstig van planten en kruiden die al eeuwenlang worden gebruikt om spijsverteringsklachten te behandelen.
  • Veilig in gebruik: Iberogast is veilig in gebruik en heeft een lange geschiedenis van gebruik zonder significante bijwerkingen. Het is geschikt voor volwassenen en adolescenten vanaf 12 jaar, waardoor het een veelzijdige keuze is voor mensen van verschillende leeftijden. Bij normaal gebruik volgens de aanbevolen doseringen zijn er geen bekende risico's voor de gezondheid.
  • Snelwerkende druppels: Iberogast wordt geleverd in de vorm van druppels, wat het gemakkelijk maakt om de juiste dosering te meten en in te nemen. Bovendien werken de druppels snel en efficiënt, zodat je snel verlichting kunt ervaren. Dit maakt Iberogast een handige optie, vooral op momenten dat je last hebt van acute spijsverteringsproblemen.

Voor Welke leeftijd is Iberogast geschikt?

Iberogast is geschikt voor volwassenen en adolescenten vanaf 12 jaar. Het is belangrijk om de aanbevolen doseringen te volgen en voorzichtigheid te betrachten bij jongere kinderen. Raadpleeg in geval van twijfel altijd een arts voordat je Iberogast aan kinderen geeft.

Adolescenten vanaf 12 Jaar

Voor adolescenten die last hebben van spijsverteringsproblemen, biedt Iberogast een veilige en effectieve oplossing. De natuurlijke kruidenextracten in Iberogast kunnen helpen om maag- en darmklachten te verlichten, zodat ze hun dagelijkse activiteiten zonder ongemak kunnen voortzetten.

Samenstelling Iberogast

Werkzame stoffen: Vloeibare extracten van Bittere scheefbloem, Grote engelwortel, Citroenmelisseblad, Karwijvrucht, Stinkende gouwekruid, Zoethoutwortel, Kamillebloem, Pepermuntblad, Mariadistelvrucht Hulpstoffen: Extractiemiddel voor alle actieve ingrediënten: Ethanol 30% (V/V). Dit geneesmiddel bevat 31 Vol.-% alcohol.

Wat is de dosering van Iberogast?

Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: Indien niet anders voorgeschreven 20 druppels (= 1 ml) driemaal daags voor of tijdens de maaltijden met wat vloeistof innemen.

RVG-nummer: 103997

Merk
Iberogast
Toedieningsvorm
Vloeibaar
Fabrikant
Bayer
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
20 ml

Bijbehorende producten