Incontinentie Luiers 

Incontinentie luiers kopen? Hulpmiddelen als luiers voor zowel mannen als vrouwen worden gebruikt door ongeveer 10% van de bevolking. Een luier of incontinentie broek zijn de perfecte oplossing om zonder zorgen op pad te gaan. Wij bieden een ruim assortiment aan van luiers van bekende merken van als Tena, Depend, Attends en Abena.

 • Incontinentie Luiers Unisex
  Incontinentie Luiers Unisex

  Incontinentieslips of Incontinentie luiers kopen? Incontinentie is veel voorkomend probleem wereldwijd. Circa 10% van de bevolking heeft ermee te maken. Met het gebruiken van een slip of incontinentieluier wordt de hoeveelheid vocht die u verliest opgevangen en gaat u met een onbezorgd gevoel op pad. Een ruim assortiment online van bekende merken als Tena, Always & Attends.

 • Incontinentie Luiers Man
  Incontinentie Luiers Man

  Incontinentieslips of Incontinentie luiers voor de man kopen? Incontinentie is veel voorkomend probleem wereldwijd. Circa 10% van de bevolking heeft ermee te maken. Met het gebruiken van een slip of incontinentieluier wordt de hoeveelheid vocht die u verliest opgevangen en gaat u met een onbezorgd gevoel op pad. Een ruim assortiment online van bekende merken als Tena, Always & Attends in verschillende maten.

 • Incontinentie Luiers Vrouw
  Incontinentie Luiers Vrouw

  Incontinentieslips of Incontinentie luiers voor de vrouw kopen? Incontinentie is veel voorkomend probleem wereldwijd. Circa 10% van de bevolking heeft ermee te maken. Met het gebruiken van een slip of incontinentieluier wordt de hoeveelheid vocht die u verliest opgevangen en gaat u met een onbezorgd gevoel op pad. Een ruim assortiment online van bekende merken als Tena, Always & Attends in verschillende maten.

 • Incontinentie Luiers Junior
  Incontinentie Luiers Junior

No products

To be determined Shipping
€ 0,00 Total

Kassa

ClickCease