Losecosan 20mg 14 tabletten

Losecosan 20mg 14 tabletten

350.864674
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 14,10
Inclusief BTW

 

Losecosan kopen? Ontdek de voordelen van Losecosan 20mg

Ben je op zoek naar effectieve en betrouwbare controle van maagzuur? Overweeg dan Losecosan, een vertrouwd protonpompremmer (PPI) medicijn dat verlichting kan bieden bij aandoeningen gerelateerd aan maagzuur.

Waarom kiezen voor Losecosan?

Effectieve controle van maagzuur

Losecosan bevat het actieve ingrediënt omeprazol, een krachtige protonpompremmer. Het werkt door de productie van maagzuur te verminderen, wat uiterst effectief is bij de behandeling van aandoeningen zoals zuurbranden, gastro-oesofageale refluxziekte (GERD) en maagzweren. Door overmatig maagzuur te verminderen, helpt Losecosan bij het verlichten van symptomen zoals brandend maagzuur en indigestie.

Langdurige verlichting

Een van de belangrijkste voordelen van Losecosan is de langdurige werking. Een enkele tablet Losecosan 20mg kan tot 24 uur lang de productie van maagzuur onderdrukken, zodat je consistente verlichting hebt van maagzuur-gerelateerd ongemak. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over het innemen van meerdere doses gedurende de dag.

Vertrouwde maagbeschermer

Losecosan is een bekende en vertrouwde maagbeschermer. Het wordt al jarenlang voorgeschreven door zorgverleners en heeft miljoenen mensen over de hele wereld geholpen bij de behandeling van hun maagzuurgerelateerde aandoeningen. Je kunt vertrouwen op Losecosan voor effectieve controle van maagzuur.

Generiek omeprazol alternatief

Losecosan 20mg is een generieke versie van omeprazol, wat betekent dat het dezelfde mate van effectiviteit biedt als merknaammedicijnen, maar tegen een betaalbaardere prijs. Door te kiezen voor Losecosan kun je besparen op zorgkosten terwijl je nog steeds hoogwaardige maagzuurregulatie krijgt.

Voor wie is Losecosan geschikt?

Losecosan is geschikt voor volwassenen van 18 jaar en ouder die verlichting zoeken bij maagzuurgerelateerde aandoeningen. Het is essentieel om de aanbevolen doseringsinstructies te volgen en te overleggen met een zorgverlener als je zorgen hebt of onderliggende medische aandoeningen hebt.

Losecosan is specifiek ontworpen voor volwassenen die symptomen ervaren van aandoeningen zoals gastro-oesofageale refluxziekte (GERD), zuurbranden en maagzweren. Of je nu sporadisch last hebt van maagzuur of chronische symptomen ervaart, Losecosan kan verlichting bieden.

Wat is de dosering van Losecosan tabletten?

De volgende dosering wordt aangeraden bij Losecosan 20mg tablet:

De gebruikelijke dosering is éénmaal daags 1 tablet van 20 mg of 2 tabletten van 10 mg

Lees voor gebruik de bijsluiter

Samenstelling: Werkzame stof: Losecosan 10/20 maagsapresistente bevatten
omeprazolmagnesium overeenkomend met respectievelijk 10 mg of 20 mg omeprazol
Hulpstoffen: microkristallijne cellulose (E460), glycerylmonostearaat (E471),
hydroxypropylcellulose (E463), hydroxypropylmethylcellulose (E464), magnesiumstearaat (E470S), copolymeer van methacrylaat, suikerballetjes (sucrose en maiszetmeel), paraffine, macrogol (polyethyleen glycol), polysorbaat (E433), polyvinylpyrrolidon, natriumhydroxide, natriumstearylfumaraat, talk, trietylcitraat (E1505), ijzeroxide (E 172) en titaniumdioxide (E 171).

RVG-nummer: 25213

Toedieningsvorm
Tablet
Merk
Losecosan
Fabrikant
Bayer
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 10,00 - €19,99
Inhoud
14 stuks

Bijbehorende producten