MediTouch Medisana lancetten 100 stuks

MediTouch Medisana lancetten 100 stuks

020.0800
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 7,34
Inclusief BTW

Meditouch lancetten voor de MediTouch2 Prikpen behorende bij uw MediTouch2 bloedglucosemeter en teststrippen. Verpakt per 100 lancetten voor eenmalig gebruik. 

 

Medisana Meditouch lancetten voor het meten van uw glucose. Deze set bevat honderd steriele lancetten voor het prikken van een druppel bloed en het meten van de bloedsuikerspiegel. Te gebruiken in combinatie met de MediTouch bloedsuikermeter. Gebruik één lancet per meting en gooi deze na gebruik direct weg.

Uitsluitend te gebruiken op de MediTouch, MediTouch2 & Glucodock glucosemeters.

Gebruik

Lancettenhouder plaatsen. Verwijder de punctiedop. Houd in één hand de MediTouch Prikpen met de duim op de duimuitsparing. Houd in uw andere hand de draaiknop van de punctiedop en trek de punctiedop voorzichtig van boven naar benenden los. Pak een MediTouch lancet en draai het beschermdopje een kwart slag. Verwijder het dopje niet. Dus het lancet stevig recht in de lancethouder. Nadat u een klik hoort of voelt duwt u het lancet verder tot het blokkeert. Draaiu u het beschermdopje van het lancet af en bewaar dit voor het verwijderen van het lancet. Plaats de dop er op en prik uzelf

Lancettenhouder vervangen. Haal de dop van de prikpen. Plaats het Beschermdopje op de lancet. trek nu het lancet der uit en gooi het weg.

Merk
MediTouch2
Kleur
Blauw
Fabrikant
Medisana
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Meting
Glucose
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
100 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: