Norit 125 mg 50 tabletten

Norit 125 mg 50 tabletten

350.618434
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 9,31
Inclusief BTW

 

Norit Tabletten kopen? Ontdek de voordelen van Norit 125mg tabletten

Ben je op zoek naar een betrouwbare oplossing voor diarree en andere spijsverteringsproblemen? Overweeg dan Norit 125mg tabletten, een bekend en effectief product dat speciaal is ontworpen om darmklachten te verlichten. 

Waarom Norit 125mg tabletten?

Norit is een gerenommeerd merk als het gaat om de behandeling van spijsverteringsproblemen, met Norit 125mg tabletten als een van de meest populaire producten in hun assortiment. Hier zijn enkele belangrijke redenen waarom je zou kunnen overwegen om Norit 125mg tabletten aan te schaffen:

1. Bewezen Effectiviteit

Norit heeft een lange geschiedenis van gebruik bij de behandeling van diarree en andere darmklachten. De 125mg tabletten bevatten actieve koolstof (geactiveerde koolstof) als het belangrijkste ingrediënt, dat bekend staat om zijn absorberende eigenschappen. Het kan gifstoffen en overtollig vocht in de darmen adsorberen, waardoor de ontlasting dikker wordt en diarree wordt verminderd.

2. Snel Verlichting bij Diarree

Diarree kan erg ongemakkelijk zijn en kan leiden tot uitdroging. Norit 125mg tabletten werken snel om de frequentie van diarree te verminderen en verlichting te bieden van buikkrampen. Hierdoor kun je je snel beter voelen en je dagelijkse activiteiten voortzetten.

3. Vertrouwd en Betrouwbaar

Norit is een vertrouwd merk dat wordt aanbevolen door artsen en apothekers. Het heeft een bewezen staat van dienst als het gaat om de behandeling van darmklachten, en Norit 125mg tabletten zijn een populaire keuze bij mensen die op zoek zijn naar effectieve verlichting.

Waarom Norit 125mg Tabletten?

Norit 125mg tabletten kunnen effectief zijn bij de behandeling van verschillende spijsverteringsproblemen, waaronder:

  • Diarree
  • Buikkrampen
  • Opgeblazen gevoel
  • Winderigheid
  • Voedselvergiftiging

De actieve koolstof in Norit tabletten heeft absorberende eigenschappen en kan gifstoffen en overtollig vocht in de darmen binden, waardoor darmklachten worden verminderd.

Norit Werking

De werking van Norit 125mg tabletten berust op het vermogen van actieve koolstof om gifstoffen en overtollig vocht in de darmen te adsorberen. Zodra de actieve koolstof in contact komt met de darmen, bindt het zich aan schadelijke stoffen en vocht, waardoor ze worden ingekapseld en uit het lichaam worden verwijderd via de ontlasting. Dit helpt bij het verminderen van diarree, het verlichten van buikkrampen en het herstellen van een gezonde darmfunctie.

Wat is de dosering van Norit 125mg tablet?

De volgende dosering wordt aangeraden bij Norit 125mg tablet:

  • Reizigersdiarree: 6-9 tabletten per keer innemen en maximaal 27 tabletten per dag. Verspreid het innemen zo gelijkmatig mogelijk over de dag. De tabletten met water innemen.
  • Bij vergiftigingen: 20 tabletten per keer, enkele malen herhalen met kleine tussenpozen. Bij vergiftigingen, de tabletten toedienen en onmiddellijk een arts waarschuwen

Lees voor gebruik de bijsluiter

Samenstelling: Werkzame stof: geactiveerde kool.
Hulpstoffen: sucrose, LACTOSE, natriumcarboxymethylcellulose en magnesiumstearaat.

RVG-nummer: 2043

Actieve stof
Geactiveerde kool
Merk
Norit
Toedieningsvorm
Tablet
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
50 Stuks

Bijbehorende producten