Norit Capsules 200mg 30 ST

Norit Capsules 200mg 30 ST

350.618436
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 8,77
Inclusief BTW
Norit capsules
- zuivert & herstelt bij diarree Een gezonde en natuurlijke oplo.........

 

Waarom Norit 200mg gebruiken?

Effectieve behandeling van diarree

Norit 200mg is een effectief geneesmiddel dat speciaal is ontwikkeld voor de behandeling van diarree. Het actieve ingrediënt, actieve kool, werkt als een adsorptiemiddel dat gifstoffen en overtollig vocht in de darmen bindt. Hierdoor kan het snel verlichting bieden bij diarree.

Natuurlijk en veilig

Norit 200mg is een natuurlijk product dat alleen actieve kool bevat. Het is vrij van toegevoegde stoffen en kleurstoffen, waardoor het veilig is voor gebruik. Het heeft geen interactie met andere medicijnen, dus het kan veilig worden gebruikt in combinatie met andere geneesmiddelen.

Gemakkelijk in te nemen capsules

Norit 200mg wordt geleverd in handige capsules die gemakkelijk kunnen worden ingenomen met water. De capsules zijn smaakloos en hebben geen nare nasmaak, waardoor ze comfortabel in te nemen zijn, zelfs bij gevoelige magen.

Handige verpakking voor langdurig gebruik

Norit 200mg wordt geleverd in een handige verpakking met 30 capsules. Dit zorgt ervoor dat u altijd een voorraad heeft wanneer dat nodig is en dat u de dosering gemakkelijk kunt bijhouden. Ideaal voor langdurig gebruik en handig voor op reis.

Wanneer Norit 200mg diarree 30caps gebruiken?

Norit 200mg diarree 30caps kan worden gebruikt bij de behandeling van verschillende vormen van diarree, zoals acute diarree veroorzaakt door voedselvergiftiging, virale infecties of antibiotica-geassocieerde diarree. Het is belangrijk om de instructies op de verpakking te volgen en de aanbevolen dosering niet te overschrijden. Norit 200mg diarree 30caps kan worden gebruikt door volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar. Raadpleeg een arts als de diarree langer dan 48 uur aanhoudt, als er bloed in de ontlasting zit of als er andere ernstige symptomen optreden. Kortom, Norit 200mg diarree 30caps is een effectieve behandeling voor diarree. Het bevat alleen actieve kool en is natuurlijk en veilig in gebruik. De capsules zijn gemakkelijk in te nemen en de handige verpakking zorgt ervoor dat u altijd een voorraad heeft. Gebruik Norit 200mg diarree 30caps bij verschillende vormen van diarree en volg de instructies voor een optimale werking. Raadpleeg een arts als de diarree aanhoudt of als er andere ernstige symptomen optreden.

Niet gebruiken bij 
-U bent allergisch voor een van de stoffen die in dit geneesmiddel zitten. 
-Als u een volledige blokkade in uw darmen heeft.
-Als u last heeft van plotselinge buikpijn en ontstekingen in uw darmen.
 
Samenstelling 
Werkzame stof: geactiveerde kool.
Hulpstoffen: gelatine, titanium dioxide (E171) en zwart ijzeroxide (E172)

Dosering 
Neem 3-4 capsules per keer; maximaal 12 capsules per dag. Neem de capsules met water in.

RVG-nummer: 9116

Toedieningsvorm
Capsule
Actieve stof
Geactiveerde kool
Type
Tablet
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
30 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: