Norit Carbomix

Norit Carbomix

350.618433
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 19,57
Inclusief BTW

 

Norit Carbomix kopen? Ontdek de voordelen van Norit Carbomix!

Ben je op zoek naar een effectieve oplossing voor acute vergiftiging, diarree of wil je Norit voor je huisdier aanschaffen? Overweeg dan Norit Carbomix, een vertrouwd en krachtig product dat bekend staat om zijn absorberende eigenschappen en vermogen om gifstoffen en overtollige stoffen uit het maag-darmkanaal te verwijderen. 

Waarom Norit Carbomix?

Norit Carbomix is een medicinaal koolstofpreparaat dat al decennialang wordt gebruikt om verschillende maag-darmproblemen te behandelen. Hier zijn enkele van de belangrijkste redenen waarom je zou kunnen overwegen Norit Carbomix aan te schaffen:

1. Krachtige Absorberende Eigenschappen: Norit Carbomix staat bekend om zijn uitzonderlijke absorberende eigenschappen. Het actieve ingrediënt, actieve kool (geactiveerde koolstof), heeft een groot oppervlak dat gifstoffen, schadelijke stoffen en overtollige gassen kan opnemen en adsorberen. Dit helpt bij het snel verwijderen van ongewenste stoffen uit het spijsverteringskanaal.

2. Effectieve behandeling van acute vergiftiging

Een van de belangrijkste toepassingen van Norit Carbomix is de behandeling van acute vergiftiging. Het kan helpen bij het neutraliseren en absorberen van giftige stoffen die het lichaam zijn binnengekomen, waardoor verdere absorptie wordt voorkomen. Het is een belangrijk product om bij de hand te hebben in geval van vergiftiging, zowel voor volwassenen als voor kinderen.

3. Verlichting bij diarree

Norit Carbomix kan ook effectief zijn bij de behandeling van diarree. Het kan helpen bij het verminderen van diarreeklachten door het absorberen van overtollig water en giftige stoffen in de darmen. Hierdoor wordt de consistentie van de ontlasting genormaliseerd en kunnen darmklachten worden verlicht.

Voor welke leeftijd is Norit Carbomix geschikt?

Norit Carbomix is geschikt voor volwassenen en adolescenten vanaf 12 jaar en ouder. Het is belangrijk om de juiste dosering te volgen, zoals aangegeven in de bijsluiter of zoals geadviseerd door een arts of apotheker. Het wordt niet aanbevolen voor kinderen onder de 12 jaar zonder overleg met een zorgverlener.

Kinderen vanaf 12 Jaar en ouder

Voor adolescenten die last hebben van acute vergiftiging of diarree, kan Norit Carbomix een nuttige behandelingsoptie zijn. Het kan snel verlichting bieden bij spijsverteringsproblemen en bijdragen aan het herstel van het welzijn.

Raadpleeg een arts voor jongere kinderen

Voor kinderen jonger dan 12 jaar is het raadzaam om eerst een arts te raadplegen voordat Norit Carbomix wordt toegediend. De dosering en het gebruik moeten zorgvuldig worden aangepast aan de leeftijd en het gewicht van het kind, en alleen onder medisch toezicht.

Wat is de dosering van Losecosan tabletten?

  • Voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: In het geval van acute vergiftiging en overdosis moet de inhoud van 1 tot 2 flacons Norit Carbomix zo snel mogelijk worden toegediend (= 50-100 g geactiveerde kool). In het geval van een ernstige vergiftiging moet, na de eerste toediening, een aantal dagen achtereen een dosis van 20 g Norit Carbomix elke 4 tot 6 uur worden ingenomen of worden toegediend (20 g geactiveerde kool komt overeen met circa 160 ml van de suspensie). In het geval van herhaalde toediening moet de flacon voor gebruik weer krachtig worden geschud. De suspensie moet oraal (via de mond) worden ingenomen of toegediend.
  • Voor kinderen tussen 4 en 12 jaar: In het geval van acute vergiftiging en overdosis bij kinderen onder de 12 jaar moet een ½ flacon oraal worden toegediend.
  • Voor kinderen jonger dan 4 jaar: Bij kinderen jonger dan 4 jaar moet eerst een dosis van een ¼ flacon worden gegeven die in overleg met een arts een aantal keren herhaald dient te worden.

Lees voor gebruik de bijsluiter

Samenstelling: Werkzame stof: plantaardige geactiveerde kool (‘carbo activatus’).
Hulpstoffen: citroenzuurmonohydraat (E330), glycerol (E422) en acaciagom (E414)

RVG-nummer: 16135

Merk
Norit
Toedieningsvorm
Vloeibaar
Actieve stof
Geactiveerde kool
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 10,00 - €19,99
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten