Nurofen ibuprofen 200mg 20 tabletten

Nurofen ibuprofen 200mg 20 tabletten

350.645607
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 8,13
Inclusief BTW

 

Nurofen 200 mg kopen?

Ben je op zoek naar een effectieve pijnstiller om hoofdpijn, spierpijn, koorts of andere pijnlijke aandoeningen te verlichten? Overweeg dan Nurofen 200 mg. Dit geneesmiddel is speciaal ontwikkeld om snel en doeltreffend symptomen zoals hoofdpijn, spierpijn en koorts te verlichten, zodat je je snel weer beter kunt voelen. 

Waarom Nurofen?

Nurofen is een gerenommeerd merk als het gaat om pijnstilling. Deze pijnstiller biedt verschillende voordelen die het tot een populaire keuze maken:

Voordelen van Nurofen 200 mg:

 1. Krachtige pijnverlichting: Nurofen bevat ibuprofen als actief bestanddeel, een krachtige ontstekingsremmende pijnstiller die helpt bij het verminderen van verschillende soorten pijn, zoals hoofdpijn, spierpijn en gewrichtspijn.

 2. Koortsverlagend: Naast pijnverlichting helpt Nurofen ook bij het verlagen van koorts, waardoor het geschikt is voor mensen met koorts.

 3. Ontstekingsremmend: Ibuprofen heeft ontstekingsremmende eigenschappen en kan helpen bij het verminderen van ontstekingen, wat bijdraagt aan het verminderen van pijn en zwelling.

 4. Snelwerkend: De actieve ingrediënten in Nurofen worden snel opgenomen in je lichaam, wat zorgt voor snelle verlichting van pijn en ongemak.

 5. Handige dosering: Nurofen 200 mg is verkrijgbaar in handige tabletvorm, waardoor het gemakkelijk is in te nemen, waar je ook bent.

Hoe werkt Nurofen?

Nurofen bevat ibuprofen als actief bestanddeel. Ibuprofen werkt door de productie van prostaglandines in het lichaam te remmen. Prostaglandines zijn chemische stoffen die betrokken zijn bij pijn, koorts en ontsteking. Door de productie van prostaglandines te verminderen, helpt ibuprofen bij het verminderen van pijn, koorts en ontsteking.

Voor welke leeftijd is Nurofen geschikt?

Nurofen 200 mg is geschikt voor volwassenen en adolescenten vanaf 12 jaar en ouder. Het is belangrijk om de juiste dosering te volgen, zoals vermeld in de bijsluiter of zoals geadviseerd door een arts. Het overschrijden van de aanbevolen dosis kan schadelijk zijn voor de gezondheid.

Geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar

Nurofen 200 mg kan veilig worden gebruikt door kinderen vanaf 12 jaar, maar het is essentieel om de dosering specifiek aan te passen aan de leeftijd en het gewicht van de persoon. Raadpleeg een arts of apotheker als je vragen hebt over het gebruik van Nurofen bij adolescenten.

Wat is de dosering van Nurofen 200mg?

De volgende dosering wordt aangeraden bij Nurofen 200mg:

 • Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: eerst 1 - 2 tabletten innemen, hierna zonodig 1 of 2 tabletten
  per keer innemen.

Neem niet meer dan 6 tabletten in per 24 uur; verspreid de momenten waarop u Nurofen 200 tablet
inneemt zo gelijkmatig mogelijk over de dag en met een minimale tussenpose van 4 – 6 uur.

Samenstelling 
Werkzame stof: ibuprofen
Hulpstoffen: croscarmellose natrium (E 468), natrium laurylsulfaat, natrium citraat (E 331), stearinezuur (E570), colloïdaal silicium watervrij (E 551), carmellose natrium (E
466), talk, acacia (E 414), sucrose, titaandioxide (E 171), polyethyleenglycol 6000, ijzeroxide (E 172), schellak (E 904), propyleenglycol

RVG-nummer: 10674

Merk
Nurofen
Toedieningsvorm
Tablet
Actieve stof
Ibuprofen
Fabrikant
ReckittBenckiser HC
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
20 Stuks

Waarom je UAD geneesmiddelen bestellen bij www.dia-centrum.nl?

 • Betrouwbaarheid: www.dia-centrum.nl is een betrouwbare online drogisterij met een uitstekende staat van dienst. We leveren hoogwaardige producten en zorgen ervoor dat ze veilig bij je worden bezorgd. Meer dan 7500 positieve reviews vanuit onze klanten.
 • Ruime beschikbaarheid: We bieden alleen hoogwaardige en bekende UAD & AV middelen aan, zodat je altijd toegang hebt tot effectieve geneesmiddelen..
 • Snelle levering: Besteld voor 16:30, volgende dag afgeleverd.
 • Discrete verpakking: We respecteren je privacy en zorgen voor discrete verpakkingen bij al onze bestellingen.
 • Klantenservice: Onze vriendelijke en deskundige drogisten staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het vinden van de juiste oplossing.

Bijbehorende producten