Nurofen ibuprofen 400mg 24 tabletten

Nurofen ibuprofen 400mg 24 tabletten

350.645605
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 5,84
Inclusief BTW

 

Nurofen 400 mg kopen?

Ben je op zoek naar een krachtige pijnstiller om hoofdpijn, spierpijn, gewrichtspijn of andere pijnlijke aandoeningen te verlichten? Overweeg dan Nurofen 400 mg. Dit geneesmiddel is speciaal ontwikkeld om snel en effectief symptomen zoals pijn en ontsteking te verminderen, zodat je je snel beter kunt voelen. 

Waarom Nurofen 400 mg?

Nurofen staat bekend om zijn krachtige pijnstillende eigenschappen. Deze pijnstiller biedt verschillende voordelen die het tot een populaire keuze maken:

Voordelen van Nurofen 400 mg:

 1. Krachtige pijnverlichting: Nurofen bevat ibuprofen als actief bestanddeel, een krachtige ontstekingsremmende pijnstiller die helpt bij het verminderen van verschillende soorten pijn, zoals hoofdpijn, spierpijn, gewrichtspijn en menstruatiepijn.

 2. Ontstekingsremmend: Ibuprofen heeft ontstekingsremmende eigenschappen en kan helpen bij het verminderen van ontstekingen, wat bijdraagt aan het verminderen van pijn en zwelling.

 3. Snelwerkend: De actieve ingrediënten in Nurofen 400 mg worden snel opgenomen in je lichaam, wat zorgt voor snelle verlichting van pijn en ongemak.

 4. Handige dosering: Nurofen 400 mg is verkrijgbaar in handige tabletvorm, waardoor het gemakkelijk is in te nemen, waar je ook bent.

Hoe werkt Nurofen 400 mg?

Nurofen 400 mg bevat ibuprofen als actief bestanddeel. Ibuprofen werkt door de productie van prostaglandines in het lichaam te remmen. Prostaglandines zijn chemische stoffen die betrokken zijn bij pijn, ontsteking en koorts. Door de productie van prostaglandines te verminderen, helpt ibuprofen bij het verminderen van pijn, ontsteking en koorts.

Voor welke leeftijd is Nurofen 400 mg geschikt?

Nurofen 400 mg is geschikt voor volwassenen en adolescenten vanaf 12 jaar en ouder. Het is belangrijk om de juiste dosering te volgen, zoals vermeld in de bijsluiter of zoals geadviseerd door een arts. Het overschrijden van de aanbevolen dosis kan schadelijk zijn voor de gezondheid.

Geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar

Nurofen 400 mg kan veilig worden gebruikt door kinderen vanaf 12 jaar, maar het is essentieel om de dosering specifiek aan te passen aan de leeftijd en het gewicht van de persoon. Raadpleeg een arts of apotheker als je vragen hebt over het gebruik van Nurofen 400 mg bij kinderen.

Wat is de dosering van Nurofen 400mg?

De volgende dosering wordt aangeraden bij Nurofen:

 • Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: 1 tablet per keer innemen. Neem niet meer dan 3 tabletten in per 24 uur. Verspreid de momenten waarop u Nurofen 400 tablet inneemt zo gelijkmatig mogelijk
  over de dag en met een minimale tussenpose van 4 – 6 uur.

Samenstelling 
Werkzame stof: ibuprofen
Hulpstoffen: croscarmellose natrium (E 468), natrium laurylsulfaat, trinatriumcitraatdihydraat (E 331), stearinezuur (E570), colloïdaal silicium watervrij (E 551), carmellose natrium (E 466), talk, arabische gom (E 414), sucrose, titaandioxide (E 171), polyethyleenglycol 6000, ijzeroxide rood (E 172), schellak (E 904),propyleenglycol, ammonia,
dimethicon, siliciumoxide gehydrateerd

RVG-nummer: 22100

Merk
Nurofen
Toedieningsvorm
Tablet
Actieve stof
Ibuprofen
Fabrikant
ReckittBenckiser HC
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
24 Stuks

Waarom je UAD geneesmiddelen bestellen bij www.dia-centrum.nl?

 • Betrouwbaarheid: www.dia-centrum.nl is een betrouwbare online drogisterij met een uitstekende staat van dienst. We leveren hoogwaardige producten en zorgen ervoor dat ze veilig bij je worden bezorgd. Meer dan 7500 positieve reviews vanuit onze klanten.
 • Ruime beschikbaarheid: We bieden alleen hoogwaardige en bekende UAD & AV middelen aan, zodat je altijd toegang hebt tot effectieve geneesmiddelen..
 • Snelle levering: Besteld voor 16:30, volgende dag afgeleverd.
 • Discrete verpakking: We respecteren je privacy en zorgen voor discrete verpakkingen bij al onze bestellingen.
 • Klantenservice: Onze vriendelijke en deskundige drogisten staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het vinden van de juiste oplossing.

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: