Omron M4 Intelli IT Bloeddrukmeter
Omron M4 Intelli IT Bloeddrukmeter
Omron M4 Intelli IT Bloeddrukmeter
Omron M4 Intelli IT Bloeddrukmeter

Omron M4 Intelli IT Bloeddrukmeter

OM.HEM-7155T-EBK
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 70,79
Inclusief BTW

 

Omron M4 Intelli Bloeddrukmeter kopen?

Ontdek de betrouwbaarheid en precisie van de Omron M4 Intelli Bloeddrukmeter

Ben je op zoek naar een betrouwbare bloeddrukmeter van hoge kwaliteit? Overweeg dan om de Omron M4 Intelli Bloeddrukmeter te kopen. Deze bloeddrukmeter biedt niet alleen nauwkeurige metingen, maar ook handige functies om je gezondheid te monitoren.

Waarom een Omron bloeddrukmeter gebruiken?

Er zijn verschillende redenen waarom je zou moeten kiezen voor een Omron bloeddrukmeter, zoals de M4 Intelli: Betrouwbaarheid: Omron is een vertrouwd merk in de medische wereld en staat bekend om zijn betrouwbare en nauwkeurige bloeddrukmeters. De M4 Intelli is klinisch gevalideerd en voldoet aan de hoogste normen voor betrouwbaarheid en nauwkeurigheid. Gebruiksgemak: De Omron M4 Intelli Bloeddrukmeter is eenvoudig te gebruiken, zelfs voor mensen zonder medische achtergrond. Het apparaat heeft een gebruiksvriendelijk ontwerp met duidelijke knoppen en een helder display, waardoor het meten van je bloeddruk een moeiteloze ervaring wordt. Gezondheidsmonitoring: De Omron M4 Intelli Bloeddrukmeter biedt handige functies om je gezondheid te monitoren. Het kan bijvoorbeeld onregelmatige hartslagen detecteren en je waarschuwen voor mogelijke hartproblemen. Bovendien slaat het apparaat je meetresultaten op, zodat je je bloeddrukontwikkeling kunt volgen.

Welke Omron bloeddrukmeter past het beste bij mij?

Vind de perfecte Omron bloeddrukmeter voor jouw behoeften

Omron biedt een breed scala aan bloeddrukmeters om aan verschillende behoeften te voldoen. Hier zijn enkele factoren om te overwegen bij het kiezen van de juiste Omron bloeddrukmeter: Manchetmaat: Zorg ervoor dat de bloeddrukmeter een manchet heeft die past bij de grootte van je bovenarm. Omron biedt verschillende maten manchetten, van standaard tot groot. Functies: Bepaal welke functies belangrijk voor je zijn. Wil je bijvoorbeeld een bloeddrukmeter met geheugenfunctie, een indicatie van een onregelmatige hartslag of een app-connectiviteit? Omron biedt verschillende modellen met verschillende functies. Gebruiksgemak: Overweeg hoe eenvoudig je de bloeddrukmeter wilt kunnen gebruiken. Sommige modellen hebben extra functies voor eenvoudige bediening, zoals een groot display, een spraakfunctie of een kleurgecodeerde indicator voor bloeddrukresultaten. Kies voor de betrouwbaarheid en precisie van een Omron bloeddrukmeter, zoals de M4 Intelli, om je bloeddruk nauwkeurig te kunnenmonitoren. Met handige functies en een gebruiksvriendelijk ontwerp is de Omron M4 Intelli Bloeddrukmeter de ideale keuze voor mensen die hun bloeddruk regelmatig willen controleren. Bestel nu de Omron M4 Intelli Bloeddrukmeter en neem de controle over je gezondheid!

Specificaties

  • Bovenarmbloeddrukmeter
  • Machettype meegeleverd: Intelli Wrap Manchet 22-42 cm
  • Geheugen: Mogelijkheid voor 2gebruikers, per gebruiker een geheugen voor 60 metingen
  • Inclusief makkelijk afleesbaar scherm
  • Validatie: Klinische, diabetische - & zwangerschapsvalidatie
  • Inclusief opbergetui
  • Gewicht: 0,34 KG
  • Werkt met de Omron Connect app
  • Afmeting bloeddrukmeter: 105 x 152 x 85 cm
Kleur
Wit
Fabrikant
Omron
Type Bloeddrukmeter
Bovenarm
Garantie
3 Jaar
Klinisch Gevalideerd
Ja
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 50,00 - € 74,99
Inhoud
1 Stuks
Detectie Onregelmatige Hartslag
Ja

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: