Optrex eye wash 100ml

Optrex eye wash 100ml

350.883872
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 8,66
Inclusief BTW

 

Optrex Eye Wash 100ml kopen? Verzorg en verfris uw ogen met Optrex

Op zoek naar een effectieve manier om uw ogen te verzorgen en te verfrissen? Dan is Optrex Eye Wash de ideale keuze. Met deze speciaal samengestelde formule kunt u uw ogen reinigen en hydrateren, waardoor ze fris en vitaal blijven. Bij Optrex begrijpen we dat uw ogen belangrijk zijn, en daarom hebben we deze oogspoeling ontwikkeld om uw ogen de beste zorg te bieden.

Waarom Optrex Eye Wash gebruiken?

Optrex Eye Wash is ontwikkeld om uw ogen op een veilige en effectieve manier te reinigen en te verfrissen. Hier zijn enkele redenen waarom u zou moeten kiezen voor Optrex Eye Wash:

  • Hydrateert en verfrist: Optrex Eye Wash bevat een speciale formule die uw ogen hydrateert en verfrist, waardoor ze minder vermoeid aanvoelen.
  • Verwijdert vuil en stof: Deze oogspoeling spoelt voorzichtig vuil, stof en andere verontreinigingen weg die zich gedurende de dag in uw ogen kunnen ophopen.
  • Milde en pH-neutrale formule: Optrex Eye Wash heeft een milde en pH-neutrale formule die zacht is voor uw ogen en geen irritatie veroorzaakt.
  • Geschikt voor gevoelige ogen: Dankzij de zachte samenstelling is Optrex Eye Wash geschikt voor mensen met gevoelige ogen.

Met Optrex Eye Wash kunt u uw ogen dagelijks verwennen en beschermen tegen de dagelijkse stress en belasting. Het is een essentieel product voor iedereen die waarde hecht aan gezonde en stralende ogen.

Wanneer Optrex Eye Wash gebruiken?

Optrex Eye Wash kan in verschillende situaties worden gebruikt om uw ogen te verzorgen en te verfrissen. Hier zijn enkele momenten waarop u Optrex Eye Wash kunt gebruiken:

  • Na langdurig beeldschermgebruik: Als u veel tijd doorbrengt achter een computer, tablet of smartphone, kunnen uw ogen vermoeid en droog aanvoelen. Optrex Eye Wash kan helpen om uw ogen te hydrateren en verfrissen na langdurig beeldschermgebruik.
  • Na blootstelling aan stof of vuil: Als uw ogen in contact zijn gekomen met stof, vuil of andere verontreinigingen, is het belangrijk om ze grondig te reinigen. Optrex Eye Wash spoelt deze deeltjes voorzichtig weg en verlicht eventuele irritatie.
  • Bij gevoel van droge ogen: Als u regelmatig last heeft van droge ogen, kan Optrex Eye Wash helpen om uw ogen te hydrateren.

Samenstelling
Aqua
Hamamelis Virginia (Witch Hazel) Extract
Alcohol
Boric Acid
Glycerin
Sodium Borate
Benzalkonium Chloride

Gebruik
1. Contactlenzen uitnemen vóór gebruik. Wacht na gebruik minstens 15 minuten voordat u de lenzen weer inbrengt
2. Spoel het oogbad met Eye Wash vóór gebruik.
3. Vul tot een 1/3 met Eye Wash.
4. Buig het hoofd iets voorover en houd het oogbad vast aan de onderkant. Plaats het oogbadje over het oog.
5. Til uw hoofd langzaam op en open uw oog zodat de Eye Wash er goed overheen kan spoelen. Beweeg uw hoofd ten minste 30 seconden zachtjes heen en weer.
6. Gooi de in het oogbad overgebleven Eye Wash weg.
7. Herhaal stap 2-6 voor het andere oog.
Een derde oogbadje per reiniging of spoeling, zo vaak als nodig is.

Waarschuwing
Gebruik door kinderen dient onder toezicht van een volwassene plaats te vinden. Uitsluitend voor gebruik in het oog.

Buiten het bereik van kinderen houden. Bewaren beneden 25 °C. Weggooien na 28 dagen na het openen. Niet gebruiken na de vervaldatum.

In geval van aanhoudende irritatie een arts raadplegen. Gooi gebruikt oogdouchemiddel weg; niet terugschenken in fles. Als het oogbad mogelijk door meerdere personen wordt gebruikt, is het verstandig om het te sterileseren door het 10 minuten in water te koken.

 

Fabrikant
ReckittBenckiser HC
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Geschikt voor
Oog
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
100ml

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: