Primatour 10 tab

Primatour 10 tab

350.623715
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 6,95
Inclusief BTW

 

Primatour kopen? Ontdek de Voordelen van Primatour Reistabletten

Op zoek naar effectieve reistabletten om wagenziekte tegen te gaan? Overweeg Primatour, de betrouwbare keuze voor reizigers van alle leeftijden, inclusief kinderen vanaf 2 jaar en ouder.

Waarom Primatour Reistabletten?

  • Effectieve verlichting van wagenziekte: Wagenziekte kan een echte spelbreker zijn tijdens je reisavonturen. De misselijkheid, duizeligheid en andere ongemakkelijke symptomen kunnen je reisplezier ernstig verstoren. Gelukkig biedt Primatour een effectieve oplossing. Deze reistabletten zijn speciaal ontwikkeld om wagenziekte te voorkomen en te verlichten, zodat je zonder zorgen kunt genieten van je reis.
  • Snel werkend en langdurig effect: Primatour reistabletten zijn ontworpen om snel te werken, zodat je snel verlichting kunt ervaren. Of je nu een lange autorit, een boottocht of een vliegreis maakt, Primatour helpt je om je reis comfortabeler en aangenamer te maken. Bovendien bieden ze langdurige verlichting, wat betekent dat je gedurende de hele reis beschermd blijft tegen wagenziekte.
  • Betrouwbaar en veilig: Bij Primatour staat veiligheid voorop. Onze reistabletten zijn grondig getest en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Ze zijn samengesteld met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten die effectief zijn in het bestrijden van wagenziekte, zonder nadelige bijwerkingen. Je kunt Primatour met vertrouwen gebruiken, of je nu een volwassene bent of een kind vanaf 2 jaar.
  • Makkelijk in gebruik: Primatour reistabletten zijn gemakkelijk in gebruik, wat ze ideaal maakt voor zowel ervaren reizigers als nieuwkomers. Ze zijn verkrijgbaar in handige tabletvorm, waardoor je ze eenvoudig kunt innemen met een glas water. Geen gedoe met moeilijk te slikken pillen of vervelende smaakjes. Primatour maakt reizen een stuk eenvoudiger.

Voor Welke Leeftijd is Primatour Geschikt?

Primatour is geschikt voor reizigers van alle leeftijden, inclusief kinderen vanaf 2 jaar en ouder. Wagenziekte kan mensen van alle leeftijden treffen, en daarom hebben we ervoor gezorgd dat Primatour een veilige en effectieve optie is voor het hele gezin. Kinderen vanaf 2 Jaar Voor ouders die zich zorgen maken over wagenziekte bij hun jonge kinderen, biedt Primatour geruststelling. Onze reistabletten kunnen veilig worden gegeven aan kinderen vanaf 2 jaar, waardoor ze comfortabel en misselijkheidsvrij kunnen reizen. Zo blijven de familie-uitjes leuk en zorgeloos. Volwassenen en Ouderen Natuurlijk zijn Primatour reistabletten ook uitermate geschikt voor volwassenen en ouderen die last hebben van wagenziekte. Of je nu een langeafstandsreiziger bent, een zakenreis maakt of gewoon een uitstapje in de buurt plant, Primatour biedt de verlichting die je nodig hebt om je reis te genieten zonder onaangename bijwerkingen.

Reisziekte is de verzamelnaam van wagen-, zee- en luchtziekte. Alhoewel de naam anders doet vermoeden, hoef je niet op vakantie te gaan om last te krijgen van reisziekte. Zelfs tijdens korte ritjes zoals naar opa en oma, de dierentuin of naar een attractiepark kunnen verschijnselen van reisziekte optreden. Primatour is al jaren het meest gebruikte geneesmiddel tegen elke vorm van reisziekte.

Niet gebruiken bij

U heeft de ziekte van Parkinson of heeft last heeft van parkinsonachtige verschijnselen zoals spierspannings- en houdingsveranderingen en onwillekeurige bewegingen U heeft last van een bepaalde vorm van glaucoom (verhoogde oogboldruk, kamerhoekblokglaucoom).

Dosering

Neem Primatour in ongeveer een half uur voor het begin van de reis

  • volwassenen: één tablet;
  • kinderen ouder dan 6 jaar: een halve tablet;
  • kinderen van 2 tot 6 jaar: een kwart tablet.

Bij langdurige reizen

  • volwassenen: één tablet, 3 maal per dag
  • kinderen ouder dan 6 jaar: een halve tablet, 3 maal per dag. 

Samenstelling

Werkzame stof: Cinnarizine, chloorcyclizinehydrochloride. Hulpstoffen: lactose, magnesiumstearaat, maïszetmeel, menthol, polyvinylpyrrolidon 25, natriumsaccharose, colloïdaal silicium, talk, chinolinegeel (E 104).

RVG-nummer: 3178

Toedieningsvorm
Tablet
Actieve stof
Chloorcyclizinehydrochloride
Cinnarizine
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
10 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: